BeerBelly Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am uitat ce vroiam sa zic pana s-a incarcat pagina =)) \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am uitat ce vroiam sa zic pana s-a incarcat pagina =)) \ Oana-ti aduci aminte ce vroiai sa zici, eu ma duc sa hranesc pinguinii si sa admir aurora boreala...Daca mai am timp dupa, poate fac si curatenie in iglu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am uitat ce vroiam sa zic pana s-a incarcat pagina =)) \ Pana-ti aduci aminte ce vroiai sa zici, eu ma duc sa hranesc pinguinii si sa admir aurora boreala...Daca mai am timp dupa, poate fac si curatenie in iglu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 of si tzi-am zis sa nu mai tragi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 of si tzi-am zis sa nu mai tragi ) Chiar n-am tras nimic Da fiind vremea ca la pulul nord, ma adaptez conditiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 eu am facut in spatele blocului un iglu asta in caz ca mai da o ninsoare, fac un foc si beau o vodca si totul o sa fie bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 eu am facut in spatele blocului un iglu asta in caz ca mai da o ninsoare, fac un foc si beau o vodca si totul o sa fie bine ) Daca ma primesti si pe mine la Vodka aia, fac eu ritualuri eschimoase pana ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 luati mai multa vodca ca eu vin cu butoiu ala in care facem focu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 luati mai multa vodca ca eu vin cu butoiu ala in care facem focu Eu aduca zapada, sa facem mobileru din iglu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 eventual sa i-a cineva niste carne pt gratar ... si poate o umbrela ca vreau sa ma bronzez Mesaj completat ce am scris "o umbrela ca vreau sa ma bronzez" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 eventual sa i-a cineva niste carne pt gratar ... si poate o umbrela ca vreau sa ma bronzezMesaj completat ce am scris "o umbrela ca vreau sa ma bronzez" Ma lasi sa ma bronzez si eu la umbrela ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Vin si eu la voi in iglu.. ma primitzi?? io vin cu cola si sare de baie... si niste vodka... so... knd se face adunarea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Vin si eu la voi in iglu.. ma primitzi?? io vin cu cola si sare de baie... si niste vodka... so... knd se face adunarea?? Chiar aveam nevoie si de un pinguin Nu e nimic stabilit ca data, dar te primim si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Pinguin? :-o bha nene... nu dezvaluii adevarul tuturor... give me a call knd se face adunarea in iglu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 stai sa vad daca au terminat oamenii mei de mobilat si va anunt... in principiu zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 stai sa vad daca au terminat oamenii mei de mobilat si va anunt... in principiu zilele astea. Sa fie mobila ieftina...Ca daca ne mucificam si facem stricaciuni, sa avem de unde achita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 frate eu vin la paguba si nu platesc nimic in urma mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 U oricum erai invitat moka... nici nu se punea problema sa vii cu ceva.. fara tine nu exista petrecere:)) frate eu vin la paguba si nu platesc nimic in urma mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Lasati vrajeala...La Mc, vineri, care veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 pai o sa apar si eu ...pt prima data.ca nu lucrez Ca am inteles ca primiti si nou-veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 pai o sa apar si eu ...pt prima data.ca nu lucrez Ca am inteles ca primiti si nou-veniti Primim, dam si diplome...In functie de cantitatea de vodka adusa pentru refugiatii din iglu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Deja devine nesimtita vremea asta ! Iar ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Deja devine nesimtita vremea asta ! Iar ninge Am facut eu un ritual eschimos, ca sa avem material pentru iglu...Dar pana-n martie o sa fac si dansul ploii, sa vina si primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Dansu soarelui nu vrei sa il faci??? lol hai frate ca vreau sa ies si eu in orash.. iarna de kko Am facut eu un ritual eschimos, ca sa avem material pentru iglu...Dar pana-n martie o sa fac si dansul ploii, sa vina si primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Dansu soarelui nu vrei sa il faci??? lol hai frate ca vreau sa ies si eu in orash.. iarna de kko LOOOL!!! Un pinguin nemultumit Eu n-am iesit din casa de cand a dat zapada...Daca era dupa mine, interziceam prin lege existenta zapezii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate