Neo_geo Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 pai cuane cam fac 2 saptamani de knd mai mult de bloku de alaturi nu am plekat:)mi sa luat.. am stat akasa zilele astea cat nu am stat in 5 ani... plm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Daca te-a mancat in coor sa te dai pe gheatza cu super mobra, super pusa la punct si A.B.S. si cu pasager...Altii nu ieseau nici cu masina pe vremea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Daca nu eram nevoit nu iesem cuane... nu intodeauna ai bani de un taxi sa te duca unde vrei... avetzi grija de voi... ma bag la somn... Daca te-a mancat in coor sa te dai pe gheatza cu super mobra, super pusa la punct si A.B.S. si cu pasager...Altii nu ieseau nici cu masina pe vremea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 lasa ca ploua acum sper sa se duca de tot zapada si sa terminam odata cu ea.. ma prezint si eu vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 lasa ca ploua acum sper sa se duca de tot zapada si sa terminam odata cu ea.. ma prezint si eu vineri... Cred ca am gresit dansu daca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Mai incearca odata:) poate iti iese Cred ca am gresit dansu daca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Mai incearca odata:) poate iti iese Da voi de ce nu dansati? Puneti-va pe miscare ca eu am obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Eu nici cu ambele picioare nu imi iese un dans.. dabai cu unu strikat:)) Da voi de ce nu dansati? Puneti-va pe miscare ca eu am obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Eu nici cu ambele picioare nu imi iese un dans.. dabai cu unu strikat:)) sontac sontac da la nunta tot ma duc .... vezi ca se poate dansa si intr-un picior bea ceva si sa vezi ca dansezi in maini sau in cap ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Sau decat sa bei, mai bine bem noi si te punem sa dansezi cu japca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Diseara tuata lumea sa se prezinte la McDonald ( nu fac cinste ) dar voi fii si eu pe akolo.... am telefonu inkis asa ca ati face bine sa venitzi > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Hai sa ne strangem in alta parte...Asta are telu inchis si n-o s astie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Ai chef de glumitze pupy? Ne vdm diseara la Mc ca altfel...> See ya' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Ai chef de glumitze pupy?Ne vdm diseara la Mc ca altfel...> See ya' Ca altfel...Plangi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 o sa plang cu lacrimi de crocodil... si sa vezi atunci inundatzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 o sa plang cu lacrimi de crocodil... si sa vezi atunci inundatzii Sa nu te dai si cu dosul de pamant, ca ne ajung inundatiile...Nu vrem si cutremure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Io zic sa te mishti mai repede la Mc.... ca iar intarzii:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 vand bicicleta 2009 suspensii fata , mijloc arata impecabil 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 alte detalii?? Capacitate... Kilometrii... putere.. model... si poze... vand bicicleta 2009 suspensii fata , mijloc arata impecabil 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 alte detalii?? Capacitate... Kilometrii... putere.. model... si poze... Capacitate: (0.1)cm3 Kilometrii: 100 Putere 50 de pedale pe minut Model supersport cauciucuri bune, acte la zi , ulei nou, suspensii bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Capacitate: (0.1)cm3 Kilometrii: 100 Putere 50 de pedale pe minut Model supersport cauciucuri bune, acte la zi , ulei nou, suspensii bune, Inmatriculata pe Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Diseara tuata lumea sa se prezinte la McDonald ( nu fac cinste ) dar voi fii si eu pe akolo....am telefonu inkis asa ca ati face bine sa venitzi > Salutareeeee !! Doamne abea astept sa imi recuperez permisul si sa inscriu mobra... V-ati intalnit deja cu motoarele la MC? Ati schimbat ziua, ora? Cred ca o sa vin si eu cu tranvaiu, si casca in caz ca sunt controlori! Toata stima, Radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Salutareeeee !!Doamne abea astept sa imi recuperez permisul si sa inscriu mobra... V-ati intalnit deja cu motoarele la MC? Ati schimbat ziua, ora? Cred ca o sa vin si eu cu tranvaiu, si casca in caz ca sunt controlori! Toata stima, Radu! Am venit fara mobre, dar am venit Locul ziua si ora au ramas aceleasi, adica, vineri la orele 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 ba asa simt un limbric cum nu`mi da pace ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Si cei grasi au asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate