Pupila Dilatata Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 asta e cilie??)))) Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) ce ziceti , o punem maine de o intalnire motorizata la mec ? Editat Februarie 20, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 si noi iti multumim pt. ca ne-ai invitat Ina ...... ne-am simtit super , si sper ca acel dans al bikerilor sa nu ajunga vreodata pe mainile cui nu trebuie eu m-am apucat de pregatit Taurasul pt. sezon , iete' ce am gasit sub juma' de metru de zapada saptamana asta intru in paine : frane , ambreiaj , lant , cauciuc spate etc . PS. Ina vrem poze !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ce ziceti , o punem maine de o intalnire motorizata la mec ? Daca ajung maine sa imi iau motoru de la al sau mormant./.. bineinteles.. ca ar fi si pacat sa nu profitam de vremea asta minunata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Va invidiez!!! Oricum, distractie maxima si asfalt uscat daca iesiti la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Va invidiez!!! Oricum, distractie maxima si asfalt uscat daca iesiti la plimbare Pupila , ai facut vreo smecherie sa fie frig si urat azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Pupila , ai facut vreo smecherie sa fie frig si urat azi ? Sincer, nu! Mi-e prea lene sa fac dansul ploii... Daca iesiti, dati-mi un semn, vin si eu sa va fac cu mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Sincer, nu! Mi-e prea lene sa fac dansul ploii... Daca iesiti, dati-mi un semn, vin si eu sa va fac cu mana Pai trebuia sa faci dansul soarelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Pai trebuia sa faci dansul soarelui Daca-ti povestesc ziua de ieri, o sa-mi plangi de mila...Numai de dans nu am avut timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Eram azi in trecere aproximativ 12:00-13:00 in zona eroii revolutiei, pana in mall, si am vzt 3 mobre dintre care 2 eunduroaice si o sportiva de la honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Eram azi in trecere aproximativ 12:00-13:00 in zona eroii revolutiei, pana in mall, si am vzt 3 mobre dintre care 2 eunduroaice si o sportiva de la honda Ieri am vazut cel putin 20 de motoare...Azi n-am iesit din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 bai tinerilor ce sa zic eu m-am dat cu mobra si ieri si azi si sunt foarte fericit si sper ca maine sa ma duc cu el la munk acum sa vedem cum se prezinta vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 bai tinerilor ce sa zic eu m-am dat cu mobra si ieri si azi si sunt foarte fericit si sper ca maine sa ma duc cu el la munk acum sa vedem cum se prezinta vremea... o sa fie naspa vremea , nu te mai duce la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 deja sunt la munk cu el si e foarte frumos afara acum sa vad pe mai tarziu cum se prezinta vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Si azi e frumos...Ma inbolnavesc de nervi pana-mi fac mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 lasa poopy ca sezonul e lung , pana-n noiembrie ai timp sa te plimbi . Apuca-te mai repede de mobra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 E sezonul lung, dar si febra e mare...Din august nu mi-am mai blimbat motorasu... Oricum, cu cat dureaza mai mult, cu atat mai placuta o sa fie plimbarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Tin sa va anunt ca mi-am luat toba Toba este handmade, iar producatorul este Victor, un baiat foarte de treaba si serios. Pun maine poze ca acum mi-e lene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Mi-am adus azi iubita acasa:) so.. vineri ne intalnim pe mobre dak o tzine vremea tot asa:) Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 marfaaa , Victor cel care face si baterii ? Tre s-o auzim live sa sara cheeseburgerul din gura oamenilor la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 (editat) Mi-am adus azi iubita acasa:) so.. vineri ne intalnim pe mobre dak o tzine vremea tot asa:) Asfalt uscat bai geo ti-am zis sa imi dai si mie un tar cand aj acasa... sa te apuci sa ti-o aranjezi un pic ... eu mi-am luat baterie ... si acum ma chinui sa imi fac rost de bani sa o aranjez un pic la vopsea si daca stie cineva ce tobe merg la al meu ... acum am 2 tobe din fabrica ...asfalt uscat Editat Februarie 22, 2010 de macks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 deci eu mi-am pus parbrizu ieri si m-am tot dat ... it fucking rulz )) iar tobe ... scrue them ... am burlanele originale si ma simt bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Cred ca oficial s-a instalat primavara...Ma apuc sa plantez canabis sa am bani de benzina la vara, deci, care ai niste seminte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 am eu de floare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 am eu de floare La cate ciori si samantari avem in cartier, cred ca e mai rentabil decat canabisul...Si e si legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate