wtf? Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 marfaaa , Victor cel care face si baterii ? Tre s-o auzim live sa sara cheeseburgerul din gura oamenilor la mc N-am auzit sa faca si baterii Tobele de la el se aud foarte bine... Luna viitoare o sa ies si eu cu mobra, pana atunci nu, din motive legale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 bai am si eu o problema ......... aeriseam frana spate azi , cand am umplut cu lichid nu mai tinea frana .......... am verificat pompa de frana si baga presiune am verificat furtunele sunt ok am verificat ertierul si nu curge , da ce cacao are de nu tine ..........se duce pedala ca in branza ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 @Adolf ...Cand se strica defectul, inseamna ca nu merge...A zis Geo ca-ti face o vizita sa vada ce si cum. Da-i un semn si se rezolva Si in seara asta am fost la Mc si chiar a fost frumos. Nu de alta dar am stat afara, cum n-am mai stat de mult timp. Poate mai facem intalniri adhoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 intanlrie se fac cand anuntati lumea ca se fac intanliri !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 intanlrie se fac cand anuntati lumea ca se fac intanliri !!!!!! Man, eu am aflat cand lumea deja era acolo si nu s-a mai stat mai mult de 20 de minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 A ramas geo logat...Postul de mai sus imi apartine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) @Pupila Beleste ochii calumea sa vezi cine-i logat.. ca altfel belesti.......... Vineri cine se anuntza ca vine la Mc? Editat Februarie 25, 2010 de Neo_geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 maine ne intalnim si noi cu motoarele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 @Pupila Beleste ochii calumea sa vezi cine-i logat.. ca altfel belesti.......... Vineri cine se anuntza ca vine la Mc? Pai tu trebuia sa dai log out...Data viitoare cand ramai logat, o sa injur lumea pe P.M. si vedem ce iese Maine la Mc sunt si eu prezent...Cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 salutare... se mai anunta careva azi la mc inafara de pupi?? vine careva cu mobra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 mobra mobra mobra mobra mobra ... trec si io cu mocicleta diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 ma bag si eu .....dar nu stiu daca cu baiku'..... ...scuze cred ca e cafeaua expirata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Posibil sa vin cu pejosu, ca ma omoara nevastamea dac vin cu mobra ca nu am nici rca nici itp Dar cum eu sunt cam poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 In primul rand tin sa va salut pe toti. Ma numesc Florin si locuiesc pe strada Telita ,zona peco Petrom Salaj. Ma macina tare curiozitatea si as vrea sa stiu a cui este mobra abandonata in benzinaria Petrom salaj. Este vorba de un BMW cred legat de un gard,are lipsa rezervorul,nu imi dau seama daca si altceva pentru ca are o husa jerpelita si rupta pe ea. As vrea sa dam cumva de stire propieterului pentru ca este posibil ca in curand sa nu mai ramana nimic din acea mobra sau poate sa dispara cu totul. Mobra este un model destul de nou cred ca dupa anul 2000 pentru ca pana in vara trecuta statea acolo fara husa si arata ca noua,ceva cu galben din cate stiu. Incercam sa ajutam cumva? ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 am vazut si eu motoru ala acolo .. nu cred ca e abandonat si cred ca stie starea lui ... eu banuiesc ca e bagat la vopsit tot ce e dat jos de pe el Mesaj completat deci la 8 da ? ... neutral ne onorezi cu prezenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 In primul rand tin sa va salut pe toti. Ma numesc Florin si locuiesc pe strada Telita ,zona peco Petrom Salaj. Ma macina tare curiozitatea si as vrea sa stiu a cui este mobra abandonata in benzinaria Petrom salaj. Este vorba de un BMW cred legat de un gard,are lipsa rezervorul,nu imi dau seama daca si altceva pentru ca are o husa jerpelita si rupta pe ea. As vrea sa dam cumva de stire propieterului pentru ca este posibil ca in curand sa nu mai ramana nimic din acea mobra sau poate sa dispara cu totul. Mobra este un model destul de nou cred ca dupa anul 2000 pentru ca pana in vara trecuta statea acolo fara husa si arata ca noua,ceva cu galben din cate stiu. Incercam sa ajutam cumva? ce ziceti? Zace de cel putin 2 ani acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 MKE ne onorezi cu prezenta la 8 la mc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 La ora 20 toata lumea la Mc ... facetzi cheta sa imi datzi de baut:)) poate iesim si la o plimbare in seara asta:) ( pana in Iron) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 MKE ne onorezi cu prezenta la 8 la mc?? nu, de vinerea viitoare o sa fiu prezent la fiecare intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Vin si eu, cu motorul de 1100cc de pe fiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 ba ce ma ofticati! cand o sa imi recuperez permisul am sa circul cu mobra 2 zile continu cu oprire la benzinarie! Salutati`l pe dl Mc donaldz din partea mea, beti o bere si pt mn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 ba ce ma ofticati! cand o sa imi recuperez permisul am sa circul cu mobra 2 zile continu cu oprire la benzinarie! Salutati`l pe dl Mc donaldz din partea mea, beti o bere si pt mn Cat mai ai de asteptat pana-ti inapoiaza astia plasticul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 hai hai cu trasioara ..........ca facui' si franisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Cat mai ai de asteptat pana-ti inapoiaza astia plasticul? Pe 9 acuma tre sa ma duc la tribunal, si daca rezultatul este pozitiv pentru mine, in 7 zile mi`l inapoiaza. Mesaj completat Am trecut mai devreme pe magheru, acum cca 20 min, am vzt vreo 3 enduro dintre care 1 ktm, 2 vitezane cbr si o busa, si un mustang shelby galben care duduia geamurile la apartamente cu esapamentul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 bai stiti pe cineva care aduce de pe ebay.it ........e cam urgent !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate