Pupila Dilatata Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Vinerea asta a fost ceva lume...Sa vedem ce o sa fie vinerea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnsl Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 a fost marfa pacat ca am venit cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 a fost marfa pacat ca am venit cu scuteru MAN IMI CER SCUZE CA NU AM APUCAT SA VORBIM ............ AM FOST CAM ZAPACIT , DAR CRED CA SA VAZUT CU OCHIUL LIBER !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 a fost marfa pacat ca am venit cu scuteru Macar tu ai venit pe doua roti...Nu ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 sal stau prin sebastian cand va strangeti pe la Mc si pe la ce ora astazi iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 salut si bine ai venit ......cred ca azi toti sunt mahmuri (incl. eu ) in rest e intanlire in fiecare vineri ora 20:00 McDonald's Trafic Greu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 sal stau prin sebastian cand va strangeti pe la Mc si pe la ce ora astazi iesiti multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 param pam pam ... azi am fost si eu pana in ruse.. super vreme ... am mancat de ne-am lesinat peste si a fost super tare astept sa ne strangem si noi pt o plimbare ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnsl Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 sall eu abia astept sa ne revedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 a fost ok vinerea asta. cam frig O plimbarica pe undeva intr-un week-end mai caldut...de preferat intr-unul in care nu sunt sclav pe plantatie....nu-i asa ca suna tentant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 chiar ca a fost ok... sper sa ne strangem mai multi si sa stabilim si noi exact o iesire ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 pai da putem sa ne vedem sambata dimineatza si sa plecam undeva repede tzaca paca un munte o jmecherie .... facem o valea oltului cu o noapte cazare pe undeva ... think boys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Pana-mi fac motorul, cand o sa plecati va fac cu mana, zambesc si va injur in gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnsl Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 merg si yo la o plimbare cu voi sa vad de cine ma leg si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Pana-mi fac motorul, cand o sa plecati va fac cu mana, zambesc si va injur in gand scuipi in san si te duci si la biserica sa dai acatiste ... si apoi te spovedesti de toate pacatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 scuipi in san si te duci si la biserica sa dai acatiste ... si apoi te spovedesti de toate pacatele La biserica?! Eu?! N-ai sa vezi...Decat daca vreau sa fac un foc mare sau ceva... Si eu n-am pacate, ca doar sunt un sfant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 ba .... PLIMBARE ... eu plec daca e frumos ... daca nu veniti a doua oara nu mai propun si imi vad de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 ba .... PLIMBARE ... eu plec daca e frumos ... daca nu veniti a doua oara nu mai propun si imi vad de treaba Spune cand si unde...Si daca pot sa vin cu masina Asta daca nu ma iei pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Am avut astazi treba un pic pe autostrada (pitesti). Fratica... Pana iesi pe dansa (adica pe autostrada) iti blestemi zilele . O repara nus ce drac fac pe acolo da' e naspa de tot. Deci cu gija pentru amatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Am avut astazi treba un pic pe autostrada (pitesti). Fratica... Pana iesi pe dansa (adica pe autostrada) iti blestemi zilele . O repara nus ce drac fac pe acolo da' e naspa de tot. Deci cu gija pentru amatori... Bine ca n-ai incercat sa iesi pe centura spre autostrada...E centura praf...Sa tot platim rovignete, taxe de drum si taxa extrasa din pretul carburantului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Bine ca n-ai incercat sa iesi pe centura spre autostrada...E centura praf...Sa tot platim rovignete, taxe de drum si taxa extrasa din pretul carburantului... E... esti rau acuma... sunt sigur ca s-au gandit la amatorii e enduro. De ce sa iasa la noroi si sa consume benzina pana acolo cand au un traseu atat de bun aici Dupa ce mergeam cu 30km/h si-mi fugea roata odata la 30 de secunde, in fata mea mai mergea si un camion care dupa miros parea a fi de la Protan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 te-ai scos cu protanu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 E... esti rau acuma... sunt sigur ca s-au gandit la amatorii e enduro. De ce sa iasa la noroi si sa consume benzina pana acolo cand au un traseu atat de bun aici Dupa ce mergeam cu 30km/h si-mi fugea roata odata la 30 de secunde, in fata mea mai mergea si un camion care dupa miros parea a fi de la Protan Daca puneau astia radar in zona protan, luam zeci de amenzi pt depasirea vitezei Cat despre endureala, de ce crezi ca romaniacs-ul e una din cele mai dificile probe? Strainii cred ca alea sunt obstacole puse intentionat, dar defapt, astia lasa drumurile exact asa cum sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Oferte munca: Sales Manager, Administration Manager, Accounting Manager, detalii aici: /index.php?showtopic=489121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Plimbare? O plimbare la GERMANOS ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate