IceCube Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salut Azi am fost la AutoZone ( super baietii ) sa imi schimb gumele, si pe spate mi se desfacea cam greu piulita de la ax, asa ca am descoperit ca avea filetul bulit ... spre interiorul rotii cam 2-3 spire.. am pus o alta saiba ca sa nu mai ajunga acolo, am strans cu forta piulita, pare sa nu cada, ca tine destul de tare, am strans cat sa putut.. dar parca n-as lasa-o asa. So.. De unde cumpar si eu un ax spate cu tot cu piulita (NOU) pentru Suzuki GSX-R 600 - 2002 ? Astept ajutorul vostru P.S. : dau bere celui care imi gaseste, as vrea sa plec si eu vineri la ploiesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Daca vrei nou(asa cum ai si spus) ,du-te la firma B&S si comanda-l acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) Am sunat pe Conzo (mecanicul de la suzuki - b & s ), dureaza 2 saptamani.. mai bine-mi bag un batz in fund, daca tot nu gasesc la nimeni, o sa comand acolo.. Dar poate TOTUSI gasesc.. pls help Editat Iunie 6, 2007 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Eu zic ca ti-l aduc si mai repede ,se misca destul de repejor baietii. .Parerea mea sa astepti putin(ca nu arde extraoridinar de tare,mai merge cateva zile axul) si sa nu iei toata chinezariile de pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 in piatza la obor am vazut ca au cateva ... a nu , alea erau de carut de butelii,srry ! una peste alta ..spor la cautat,insa ia vezi la suzuki motors,poate reusesc ei sa te satisfaca intr-un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 in piatza la obor am vazut ca au cateva ... a nu , alea erau de carut de butelii,srry ! una peste alta ..spor la cautat,insa ia vezi la suzuki motors,poate reusesc ei sa te satisfaca intr-un fel Pai suzuki motors = b & S => MECANICUL CONZO... am trimis si-un email sa vad ce-mi zic baietii Iar la faza cu oborul, lasa ca de acolo iti cumperi tu ax la bicla bre, sa ne mai luam la o liniutza pana in bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Vezi ca e Gonzo ,nu Conzo. Suna la Mihaela ,la piese ....ea e cea mai in masura sa-ti ofere informatii daca axul e pe stoc in Ungaria ,in cat timp vine ,etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Vezi ca e Gonzo ,nu Conzo. Suna la Mihaela ,la piese ....ea e cea mai in masura sa-ti ofere informatii daca axul e pe stoc in Ungaria ,in cat timp vine ,etc etc Bun de stiut pe viitor sa nu-l mai botez pe om la telefon.. asa mi sa zis si mie , asa i-am zis si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 Chiar nimeni nu are asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Pai suzuki motors = b & S => MECANICUL CONZO... am trimis si-un email sa vad ce-mi zic baietii Iar la faza cu oborul, lasa ca de acolo iti cumperi tu ax la bicla bre, sa ne mai luam la o liniutza pana in bikers iti dau toba de la a mea bre? )))))))) ssst ! mucles ! hai disear la o bere la ursu la bikers.. .vii ? leo vince 100 E te int ? da vbim pe mess ma ... hoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 ti-l dau io pe ala de la banditu meu, las ca io bag un batz acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 am uitat sa va zic, mi-am cumparat ax ! de vreo 4 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate