danut1984 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Vin si eu si Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Mergem pe undeva ? ... ca sa si alimentez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 as propune sa nu pentru ca se anunta ploi in continuare! Daca totusi vreti sa imi spuneti ca sa imi iau echipament full ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 vin si eu daca nu ploua,dar pt plimbare nu ma bag se cam strang norii,au zis astia ca cica pana maine la pranz ploua,mama masii de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 yo am chef de o plimbare. am fost miercuri vreo cativa km mai incolo de alexandria si mi-a deschis apetitul. n-a fost pic de strop. "astia" spun ca n-ar ploua ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 man ar fi bine cum zici tu,dar eu ma uit pe cer si vad ca s-au strans nori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 ok vedem la fata locului ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 A venit Suzy cu inca doua prietene....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 ploaieeeeeeeee,am ajuns acasa uscat si m-a plouat cat am pus husa si am legat motorul,dar voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 M-a prins ploaia pe drum, prin Piata Sudului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Si pe mine m-a prins ploaia tot pe la Piata Sudului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 in mom in care am pus husa a inceput ploaia si la mine :D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Si pe mine m-a prins ploaia tot pe la Piata Sudului mersi tu erai cu conserva,la caldurica,adapost nu aveai treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 mersi tu erai cu conserva,la caldurica,adapost nu aveai treaba ...si ce-ai fi vrut, sa se ude fetele ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 ...si ce-ai fi vrut, sa se ude fetele ?! Lasa ca aduce Suzy si data viitoare felete sa se ude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Lasa ca aduce Suzy si data viitoare felete sa se ude nuuuuu, data viitoare vin cu motorul, fara fete . Daca sunteti toti insurati, ce sa faca saracele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 ce bine ca inca nu sunt insurat,e bine burlac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 ce bine ca inca nu sunt insurat,e bine burlac e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 eh lasa ca la toti ne vine randu odata si odata,se vede ca ploua afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 eh lasa ca la toti ne vine randu odata si odata,se vede ca ploua afara Nu ploua, ti se pare, la mine e soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 da adevarat,mi se pare mie mai bine mergem si facem plaja toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Nu ploua, ti se pare, la mine e soare Serios???........Eu cred ca ai uitat sa stingi becul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Eu si Sony vedem soare, ce sa-ti fac daca tu vezi becuri? Poate e de la xenon-ul pe care ti l-ai luat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate