Kosh Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 vin si yo diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 unde anume iesiti sa va plimbati ? poate ma bag si eu cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 La ce vreme este afara sper sa ne strangem mai multi diseara. Pariu ca ajunge si Suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 La ce vreme este afara sper sa ne strangem mai multi diseara. Pariu ca ajunge si Suzy Ai castigat pariul, vine si Suzy, asa ca hai, aratati-va fetzisoarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 mai intreb si eu o data ca vad ca nimeni nu binevoieste sa imi raspunda si mie - suzy e subiectul principal aici iesiti in seara asta la plimbarica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Nu sunt eu subiectul principal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Mereu s-a lasat cu plimbare daca a venit lumea - de obicei s-a mers la Belciugatele unde s-a stat la un suc. Despre Suzy s-a vorbit acum din cauza unei glume facuta data trecuta, despre cum daca nu se anunta ea ca vine, nu se aduna lume. Te asteptam la 19.00 la Brancoveanu - la ce vreme este afara - imposibil sa nu mergem pe undeva. My money is on Belciugatele, dar stabilim la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 hai ca ma bag si eu dar acum plec de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 se baga careva duminica la o teresa sa vedem cursele? bai eu ma tirez cu inca un prieten mai incolo la giurgiu,ca vad ca e frumos afara,se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 la 12 la omv city mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Eu, la 17 si ceva plec spre Alexandria, (un satuc situat la 40-50 km de Alexandria, spre Rosiori) ... E o plimbare de aprox +250 km dus-intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 imi cer scuze ca nu am ajuns la intalnirea de vineri si as dori sa stiu care sunt optiunile pt duminica. asfaltuscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 nu cred ca sunt optiuni,eu ieri am fost la giurgiu cu inca 3 baieti,a fost frumos,chiar daca nu e asa mare orasul si nu ai multe de vazut macar plimbarea a fost frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Vine cineva week end-ul viitor la Seawolves Bike Fest in Mamaia? Detalii gasiti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 am si eu nevoie de un sfat,ce sa folosesc pentru a proteja rezervorul de zgarieturile genuncherelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Poti sa dai rezervorul jos .........sau poti lipi niste stickere.........parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 am si eu nevoie de un sfat,ce sa folosesc pentru a proteja rezervorul de zgarieturile genuncherelor? Foarte simplu, stomp grip Alte variante ar mai fi: - autocolant "stone guard" care cred ca functioneaza excelent. Detalii aici - plain and simple "duct tape" (am eu in portbagaj ) - purtarea genuncherelor pe sub pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) am si eu nevoie de un sfat,ce sa folosesc pentru a proteja rezervorul de zgarieturile genuncherelor? pantaloni largi si pui genuncherele pe sub ei...asta in caz ca nu ai genunchere de enduro Editat Iunie 4, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 mersi de sfaturi,stop gripu pare promitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Dupa cum am promis: http://www.youtube.com/watch?v=fGmrUFjmj7Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Dupa cum am promis: http://www.youtube.com/watch?v=fGmrUFjmj7Q sa te vad urcand mobra in sufragerie la iarna pana la 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Cu siguranta n-ai vazut lift-urile de p'aici Si, mai este si versiunea parcarii subterane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Cu siguranta n-ai vazut lift-urile de p'aici Si, mai este si versiunea parcarii subterane... La 600 oiro pe luna ar trebui sa pleci din casa pe ea.......dehhhhhh "unii isi permite" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Cica azi de dimineata a avut loc un accident moto la Brancoveanu pe la 7. Stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate