zulex75 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 dah shi eu bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 abtibildi mai am io..........poate vin si eu diseara cu masina.......prea cald pentru mine pe motor.......si NU....NU sunt gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 abtibildi mai am io..........poate vin si eu diseara cu masina.......prea cald pentru mine pe motor.......si NU....NU sunt gras Teo ar fi cea mai fericita daca ai veni cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) Teo ar fi cea mai fericita daca ai veni cu masina sunt convins........incearca pe feisbuc sa ma convinga, cica imi cumpara un peste pe gratar ....."bine facut" Editat Iunie 15, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Haideti, mai spuneti si voi ceva, e prea liniste in clubul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 cred ca s-au topit toti de la caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Haideti, mai spuneti si voi ceva, e prea liniste in clubul nostru Club?.....care club?....ce club?.... de unde club?............sa te legitimezi......ai inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Pardon, in clubul vostru . Eu sunt doar musafir, deja ma credeam membru...of of ... Scuzati.... Scuzati cred ca s-au topit toti de la caldura Nu s-au topit, sunt rezistenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Haideti, mai spuneti si voi ceva, e prea liniste in clubul nostru "ceva"...na ca am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 "ceva"...na ca am zis Eu zic "altceva". Maine veniti sa ne coacem la 7 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Nu, maine venim sa facem o plimbare... dupa ce ne coacem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 undeeeeeeeeeeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Da, zici bine, eu vin, dar tot in rodaj sunt ca de vineri n-am mai iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Daca ploua .....vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Daca ploua .....vin si eu Super, te asteptam la toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Super, te asteptam la toamna [/quot observ ca esti tare nerabdatoare sa ma vezi......nici ca mai vin Baietii oricum nu se supara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 [/quot observ ca esti tare nerabdatoare sa ma vezi......nici ca mai vin Baietii oricum nu se supara Oh, nu, te rog, vino . Acum ce sa fac? Incantatii sa ploua? Suntem incompleti fara tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 observ ca esti tare nerabdatoare sa ma vezi......nici ca mai vin Baietii oricum nu se supara Oh, nu, te rog, vino . Acum ce sa fac? Incantatii sa ploua? Suntem incompleti fara tine ha ha ha.......stai linistita.....nu am sa va mai deranjez deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 apare si iO...cred...si vin lejer, de vara, la scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Salutare, Honditza de 125 din Berceni a revenit. Am stat pe bara vreo 2 saptamani in asteptarea unui cauciuc nou, acum ca e montat, sper sa va revad cat de curand! Sveta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 nici nu stiam de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) Salutare, Honditza de 125 din Berceni a revenit. Am stat pe bara vreo 2 saptamani in asteptarea unui cauciuc nou, acum ca e montat, sper sa va revad cat de curand! Sveta. Frumoasa plimbarea de Vinerea asta ... Editat Iunie 22, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 nici nu stiam de tine Ei... sunt si eu la inceput... sa zicem. Sunt faine plimbarile cu voi! Frumoasa plimbarea de Vinerea asta ... Foarte misto... mi-am mai dezmortit si eu dejtele nitzel! Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 nici nu stiam de tine mai apari si tu pe la intalniri sau te dai doar aici pe forum ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Daaa, super plimbarea. Eu plec pe Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate