Ciorap Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 eu din iulie ma bag la plimbari si o sa ma limitez la plimbari de doar o zi,nu imi permit financiar mai mult,have fuun la Moeciu e cazare cu 50 de Ron o punem de un gratar, o poveste. E ziua unei prietene ce sta pe acolo deci o sa gasim si ceva de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 la Moeciu e cazare cu 50 de Ron o punem de un gratar, o poveste. E ziua unei prietene ce sta pe acolo deci o sa gasim si ceva de baut Moeciu de Sus sau de Jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Moeciu este la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Daca aveam si eu un motor mai de doamne ajuta ma bagam si eu, dar asa... have fun! Pai nu e ocolul pamantului, te poti baga la Moeciu e cazare cu 50 de Ron o punem de un gratar, o poveste. E ziua unei prietene ce sta pe acolo deci o sa gasim si ceva de baut Posteaza CV-ul prietenei , sa vedem ce hotarare luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Posteaza CV-ul prietenei , sa vedem ce hotarare luam ...nu te chinui cu detalii, doar bust e suficient ! Editat Iunie 25, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 la Moeciu e cazare cu 50 de Ron o punem de un gratar, o poveste. E ziua unei prietene ce sta pe acolo deci o sa gasim si ceva de baut aa,nu e scumpa cazarea,credeam ca e tripla,din pacate abea de weekendu viitor ma bag la plimbari,mi-ar fi placut la moeciu,nu am mai fost de cand eram mic cu scoala acolo,sa faceti si voi muulte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Da, Moeciu este la munte - langa Bran ca punct de reper. Nu stiu daca Moeciu de Sus sau de Jos - diseara va dau detaliile. Sarbatorita este casatorita dar banuiesc ca majoritatea invitatilor la ziua ei o sa fie fete La cazare mai mult de 50-80 nu o sa imi permit nici eu sa dau Distanta ar fi cam 180 de km dus - pe ruta Bucuresti - Predeal - Bran - Moeciu -> vezi poza La intoarcere putem sa o luam pe defileul Branului sau cum naiba se numeste - super curbe si apoi pe Bucuresti-Pitesti Pun si masina la dispozitie daca e, dar va descurcati de sofer si benzina. Daca Suzy inca este in rodaj - vom merge incet, deci cilindreea nu conteaza. Pe curbe .... ne vedem jos in vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Bun.....distractie maxima va doresc Cat despre rodajul lui Suzy......rodajul la munte este "cel mai indicat" Sper ca vineri sa nu mai intervina nimic, nu de alta dar am auzit ca fac o pizza buna acolo unde v-ati facut voi de cap vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Bun.....distractie maxima va doresc Cat despre rodajul lui Suzy......rodajul la munte este "cel mai indicat" Sper ca vineri sa nu mai intervina nimic, nu de alta dar am auzit ca fac o pizza buna acolo unde v-ati facut voi de cap vineri ...informativ asa, au si mancare de regim...asta ca sa nu zici ca te impingem in ispita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 ...informativ asa, au si mancare de regim...asta ca sa nu zici ca te impingem in ispita ! da, spune-i tu ce dieta ai tinut Si da, Suzy e tot in rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Maine daca tine vremea...vine cineva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) bai m-a intaratat rau ciorap poate fac rost de bani si reusesc sa vin,ce galeriile noastre,suna a distractie:),drum lung ,curbe+poze ,ce mai vrei? ,dar cine mai vine? Editat Iunie 26, 2012 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 bai m-a intaratat rau ciorap poate fac rost de bani si reusesc sa vin,ce galeriile noastre,suna a distractie:),drum lung ,curbe+poze ,ce mai vrei? ,dar cine mai vine? Vine Suzy si e petrecere de femei acolo - cati mai vrei sa vina ? Mai bine mai multe gogosi decat prea multi carnati (get it?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 aaaa esti egoist,nu vrei o gogoasa pentru fiecare,vrei mai multe pentru tine,glumeam,bai daca fac rost de bani iti dau un raspuns cel tarziu vineri ,plecam sambata mai spre dimineata si ne intoarcem duminica seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Oare se va tine Ciorap dupa tine !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 cred ca ma confuzi,dar ramane sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Mie mi-e mila de fetele de la petrecere care asteapta un grup ca sa nu zic club de motociclisti, barbati desigur si parca vad ca apar doar eu, Ciorap si Sosetica :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 ,dar cine e sosetica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Mie mi-e mila de fetele de la petrecere care asteapta un grup ca sa nu zic club de motociclisti, barbati desigur si parca vad ca apar doar eu, Ciorap si Sosetica :) L-ai uitat pe Sonyy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 mda, cu astia noi nu prea socializati,a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) mda, cu astia noi nu prea socializati,a? Hai sa socializam.........la "PIATRA CRACANATA" nu prea mai are rost sa merem ca in ultimul timp am inteles ca nu prea mai au mai venit Ca sa vezi ce baiat bun sunt eu........BERCENARI.......CARE VA DUCETI MAINE LA PIATRA CRACANATA? Hai sa mai socializam putin......Vineri te asteptam la locul de inmtalnire? Editat Iunie 26, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Hai sa socializam.........la "PIATRA CRACANATA" nu prea mai are rost sa merem ca in ultimul timp am inteles ca nu prea mai au mai venit Ca sa vezi ce baiat bun sunt eu........BERCENARI.......CARE VA DUCETI MAINE LA PIATRA CRACANATA? Hai sa mai socializam putin......Vineri te asteptam la locul de inmtalnire? munca domnule, cine nu munceste nu mananca! ))) sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 munca domnule, cine nu munceste nu mananca! ))) sapt viitoare eeeee......"astea e vorbe" ......tre' sa te arati la fata pentru botez....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) eeeee......"astea e vorbe" ......tre' sa te arati la fata pentru botez....... nu l-am primit acum 2 ani, imi e greu sa cred ca am sa ma botez acu` nu ma lepad ))) Editat Iunie 26, 2012 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 nu l-am primit acum 2 ani, imi e greu ca am sa ma botez acu` nu ma lepad ))) Io sunt de vreo 4-5 ani prin grupul asta dar nu cred ca ne-am cunoscut.....sau ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate