the lord Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Suzy nu poate sa vina. Pai vino tu daca ea nu poate ! iO vine ...daca nu apare ceva pana atunci !...anunt in caz de schimbare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Pai vino tu daca ea nu poate ! iO vine ...daca nu apare ceva pana atunci !...anunt in caz de schimbare ! Nu sunt in Bucuresti vineri, va las sa va fie dor de mine si cand vi se face foarte dor vin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) La Provance, ora 19! Voi aparea si eu, cu genunchiere pe gladiole, pe vestitul vacasaki din dotare! Vestit la mine pe scara, that is... Editat Noiembrie 13, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 si eu 99% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 S-a rezolvat, vineri ora 19:00, restaurant La Provence. O sa revin cand ajung acassa cu o harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) raoule, las-o tati fara harta... ca noi astia stim unde-i. si nici n-o sa vina vre-o bikeritza noua, decat invitata ... iar surprizele pot fi numai de genul vre-o gospodina cu facaletu'-nfuriat ma iertati - buna seara domnisoara S, buna seara domnu' R (vazu-i ca sunteti p-aci) Editat Noiembrie 14, 2012 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Buna sa-ti fie inima, domnule T. Nu eram pe-aici, dar raman logata pe telefon, nu stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 raoule, las-o tati fara harta... ca noi astia stim unde-i. si nici n-o sa vina vre-o bikeritza noua, decat invitata ... iar surprizele pot fi numai de genul vre-o gospodina cu facaletu'-nfuriat ma iertati - buna seara domnisoara S, buna seara domnu' R (vazu-i ca sunteti p-aci) Ca bine zici!!!........Domnule T, rogu-te politicos sa imi scrii numele fara "oua" ca altfel bag harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 )) scuze domnu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Nu mai pot veni nici eu ... A intervenit ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 raul, se mai tine intalnirea diseara la "la provance" si dak ma primiti si pe mine, imi poti da si mie mie un numar de telefon dak te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Te asteptam diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 la ora 19:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Schimbare de plan. Suzy vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 S-a rezolvat, vineri ora 19:00, restaurant La Provence. O sa revin cand ajung acassa cu o harta la ora 19:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 raul, se mai tine intalnirea diseara la "la provance" si dak ma primiti si pe mine, imi poti da si mie mie un numar de telefon dak te rog? 0760032005, da, se tibe intalnirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 ceva vineri? care mai sunteti cu mobrele la-ndemana, poate ceva pe we...eu am iesit putin azi. imbracat si cuminte, merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 ceva vineri? care mai sunteti cu mobrele la-ndemana, poate ceva pe we...eu am iesit putin azi. imbracat si cuminte, merge... Hai, curaj! Care mai vine? Rezerv sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 si eu am iesit ieri pana la universitate si retur. vin si eu la provance, daca se tine intalnirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Daca va tot laudati atunci o fac si eu .........ieri am "calarit" vreo 20km un K1200s.......dar nu mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 ai stat in spate sau nu ai avut de ce sa te tii (UU) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 ai stat in spate sau nu ai avut de ce sa te tii (UU) ) Eu pasager???......nici gand. L-am calarit singur dar este un motor foarte ciudat, prefer sporiva mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Eu sportiva altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Eu sportiva altuia da,da....si data sus..."in ture" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 M-as baga si eu... dar iar nu sunt sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate