Sari la conținut

jupanu77

Super Membru
  • Număr conținut

    712
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jupanu77

  1. Pai am fost la un cunoscut care are un service pe langa Casa Scanteii (dau numar de contact pentru cine are nevoie) si mi-a verificat supapele, care erau in limite normale. Ce m-a surprins - si aici va rog sa ma corectati daca gresesc - este ca nu au sistemul de functionare cu pastilele alea, ci este un sistem cu piulite reglabile - ca la daciile vechi, au zis ei - care nu necesita inlocuirea vreunei pastile, ceea ce tipii de la United Motors nu stiau. Aici m-a costat 150 lei, iar la United Motors mi-au cerut 1.000 lei, plus 20 euro pentru fiecare pastile de inlocuit. In schimb, au depistat ca problemele mele (mers usor inecat, lipsa fortei de accelerare, decelerare mai accentuata) erau de la filtrul de benzina, care era aproape colmatat. Pentru ca nu au gasit filtru la fel - doar pe original, care costa in jur de 400 lei, din ce au zis ei - mi-au montat un filtru asemanator, care pare ca isi face treaba destul de bine. Cu toate astea, as prefera sa gasesc un filtru identic cu cel montat de producator. Ei mi-au sugerat sa vad cat costa o pompa de benzina cu totul, care inteleg ca include si filtrul ala. S-a mai lovit cineva de problema asta?
  2. Salut. Imi puteti recomanda un service in Bucuresti, unde pot face un reglaj de supape? Ma intereseaza un service la care ati facut reglaj si ati fost multumiti. Merci.
  3. Salut. Aveti idee unde pot efectua un reglaj de supape in Bucuresti? Ma intereseaza un service unde ati reglat si ati fost multumiti. Merci.
  4. Ai avut noroc... Cristi, cum tineai tu istoricul ala de service? Eu il tin intr-un carnetel in compartimentul ala de la rezervor, dar sunt convins ca exista o varianta mai buna. M-ar fi ajutat mult o aplicatie, ca telefonul il am mereu la mine, din care sa pot printa la nevoie, dar nu am gasit nimic care sa ma satisfaca.
  5. Salut. Pentru intalnirea de anul asta aruncati un ochi si aici: https://www.turistinfo.ro/valea_doftanei/cazare-valea_doftanei/pensiunea_valea_negrasului-c62643.html Cazarea este decenta, nu foarte ieftina (parca 100 lei/ camera am dat in septembrie), mancarea buna, insa imprejurimile sunt spectaculoase. In alta ordine de idei, sambata, 14 aprilie, o sa facem o vizita la copiii nevoiasi de la Valea Plopului (unii dintre voi au fost si anul trecut). Daca doriti sa le faceti o bucurie celor mici, noi vom ajunge acolo undeva in jurul orelor 11-12. ONG-ul din care fac parte se ocupa de tot ce este nevoie, asa ca prezenta celor care vor sa vina este suficienta. Cei interesati ma pot suna oricand. Aaaaa, Hristos a-nviat???
  6. La furca ma uit sigur, ca deja imi sta in cap. La supape, inca nu stiu, dar sigur dau de veste.
  7. Multumesc mult Cristi. Legat de furca, simeringurile alea de sus sunt coapte/ crapate. Plus ca la denivelari aud un sunet metalic care pur si simplu nu imi dau seama de unde ar putea fi, in afara de furca. Am verificat tot. Nu pare nimic nelalocul lui. Iar sunetul se aude din ce in ce mai des si mai tare. Ma gandeam sa vad ce-i acolo.
  8. Salut. Am citit in manual ca la 20.000 km trebuie sa ii reglez supapele. Am vorbit la service si mi-au zis sa le-o duc cand se face frig si nu mai circul ca trebuie desfacuta si vazut ce-i pe acolo si, cel mai probabil, comandate pastile. Acum, pe de o parte, parca n-as lasa-o acolo atata timp iar, pe de alta parte, un prieten spune ca daca nu tacane sau nu scoate sunete ciudate, mai bine nu ma apuc sa umblu aiurea. Voi ce-mi recomandati? In alta ordine de idei, e greu sa servisez acasa furca? Schimbat simeringuri si ulei? Sau e de service?
  9. @ Misionaru - merci. Desfac in weekend. @ Cristian - ca aici sunt mai multi, si sansele sa primesti un sfat bun sunt mai mari.
  10. @ Cristian - inca cercetez @ Alin - foarte atractiv pretul, comparativ cu Ipone-ul. Tre s aanalizez @ Misionarul - m-ar ajuta, daca poti. Multumesc tuturor.
  11. Multumesc pentru sfaturi. @ Alin - merci pentru numere - daca sunt aia de la ipexim, am sunat la ei acum ceva timp si imi spuneau ca nu mai fac pentru moto de vreo doi ani. O sa sun in orice caz la numerele alea si ma conving De care ulei zici, ca- s mai multe? de yacco? @ Cristi - Merci pentru sfat. O sa merg pe 15w 50, cum recomanda producatorul. Distribuitorul meu de piese imi spune ca, Castrol nu sunt grozave. El imi recomanda Bel Ray. O sa fac o cercetare sa vad de ipone asta, de care ziceti voi. Legat de radiator, dupa incidentul de la Intorsura Buzaului, nu da semne de oboseala, adica improvizatia aia pare sa-si faca treaba. Dar stii cum e - mi-a ramas mie in cap ca am o buba acolo si parca as vrea sa ma simt acoperit. @ Victor - merci. Se suprapune pe recomandarea lui Cristi, deci are un plus In alta ordine de idei, observ de ceva timp ca scutul ala e umed si, daca pun mana, constat ca partea de jos a pompei de apa este usor umeda (cred ca pompa de apa e). Prietenul meu cu care mai mesterim pe la moto spune ca poate fi vorba de ceva simeringuri din pompa de apa si ca, daca intram acolo, poate ar trebui sa ne uitam si la ceva ax cu nustiu ce paleta. Problema e ca un chit de reparatii pentru Aprilia este 120 euro. A umblat cineva acolo? Stie despre ce-i vorba? Mentionez ca pierderea de lichid nu se observa in nivelul din vas, desi e sigur lichid de racire, ca am gustat si mi-a placut.
  12. Salut. Revin cu eterna intrebare: Eu ce ulei pun la motor? - producatorul recomanda 15w-50 Anul trecut am pus Motul 5100 semisintetic, 10w-50, de care nu prea am fost multumit. Sa incerc Motul 7100 sintetic? Repsol e ok? Merci. Un radiator unde confectionez si eu?
  13. Multam. La toata lumea. Am iesit vineri prin oras pe aici. A inceput sa se simta frigul.
  14. Si eu ma declar multumit pana acum. Bine, e irelevant, probabil, ca are doar o saptamana, dar e frumoasa... )))))))
  15. Da, sa speram. Abia astept sa ajunga.. Niste cizme moto de touring la un pret decent pe unde gasesc oare?
×
×
  • Creează nouă...