the lord Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 cu intalnire la Mc' sau la locul faptei ?...ziceti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 io dupa cum unii stiti lucrez la 1 minut de arc, deci vin direct ies pe la 6 jumate, cred ca-i numa bine si pentru cei care va vedeti la Mc inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 bine gata numai zic nimic ... off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 cand o sa te anunti pro la ce se intreaba, te asteptam sa devii ON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Cineva la intalnire azi? Poate mergem pe undeva ca e frumos afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 iO si AllenC pana acu... Pai clar mergem pe undeva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 undeva unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 undeva unde? Belciugatele / Oltenita / Giurgiu c-am astea-r fi in lista de preferinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Salutare, Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 azi nu pot veni dar maine intentionez sa dau o fuhga pan la munte pe cheia cine vrea sa meara vb la tel numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 vin si eu azi, ca nu v-am vazut de 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 La ce ora ai de gand sa pleci , si ce traseu ? Eu pana la 14.00 , ar trebui sa fiu acasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 frumoasa plimbarea de ieri pacat ca am fost asa putini,mersi baieti ca nu ati mers f tare ,am aflat si eu ca drujba mea cred ca poate mai mult de 130 daca schimbam in ture mai mari,data viitoare sper sa pot veni si sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 @ lizzy.blue: multumim pt prezenta si te mai asteptam, te-ai prezentat bine(dpdv motociclistic) ! @ Kostin: te-au speriat variantele de n-ai mai aparut !?!? poate reusesti sa ajungi data viitoare, daca doresti, daca nu - asta e, noi sa fim sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 @ Kostin: te-au speriat variantele de n-ai mai aparut !?!? poate reusesti sa ajungi data viitoare, daca doresti, daca nu - asta e, noi sa fim sanatosi ! Am fost eu.. motoru` lui Kostin a avut un mic "accident" dar se repara pana vineria viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Am fost eu.. motoru` lui Kostin a avut un mic "accident" dar se repara pana vineria viitoare Care "ai fost" tu?!?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 probabil a venit dupa ce am plecat noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 (editat) probabil a venit dupa ce am plecat noi O mai fi o intalnire a Bercenarilor tot acolo de la ora 20 si nu stim noi ?!?! Editat Iunie 20, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 maine careva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Eu, o sa trec. Sa spuneti in ce zona va strangeti caci n-am mai fost de ceva timp pe la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 da vin shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 la mec la brancoveanu, la 18:30 plecarea spre arc daca imi aduc aminte bine ,si de la 18:00-18:15 depinde care cum vine pana la 18:30 asteptam si pe altii,dupa plecam:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Eu, o sa trec. Sa spuneti in ce zona va strangeti caci n-am mai fost de ceva timp pe la Arc. direct la arc ca am ceva treaba pa-n calentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 si eu o sa fiu direct la arc asa ca pentru cine vine la mec sa stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) Yo ma refeream, unde anume la arc... adica, tot pe aleea cu bancutze (paralela cu pista ptr. biciclisti), sau "la clopote". La MC n-am cum sa ajung in timp util fara sa merg ca apucatu' prin oras, si prefer sa nu! Editat Iunie 22, 2011 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate