Sari la conținut

se intampla


Cristi_M
 Share

Postări Recomandate

Un motociclist american implicat într-un accident a primit o pedeapsă insolită, fiind condamnat nu doar la detenţie, ci şi la îndeplinirea unor sarcini mai puţin obişnuite, relatează The Telegraph online.

Astfel, Frank Dorsett a fost obligat, prin sentinţă judecătorească, să poarte la el permanent o fotografie a vehiculului accidentat, să urmeze un tratament de dezalcoolizare şi să conducă numai vehicule cu mai puţin de 130 de cai putere

Frank Dorsett a mai fost obligat să poarte pe motocicletă un abţibild de avertizare, prin care ceilalţi participanţi la trafic să afele că pot suna la poliţie dacă îl surpind pe inculpat conducînd neglijent.

În prima fază, judecătorul l-a condamnat pe Dorsett la 180 de zile de închisoare. Două zile mai tîrziu, magistratul a adăugat alte 180 de zile de detenţie şi setul de pedepse umilitoare.

Dorsett şi un alt motociclist, Jason Scott, s-au luat la întrecere pe autostrada din Texas în iunie 2003, cînd Scott a pierdut controlul vehiculului, izbindu-se în motocicleta condusă de o tînără de 16 ani, care şi-a pierdut viaţa. Scott urmează să fie judecat pentru acest incident.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt ucidere ia doar 180 + 180 zile ? Acu' pe bune... dar a omorat-o pe nevinovata aia. Un an nu cred ca e destul. Iar cu pedepsele umilitoare...frectie la picior de lemn. Sau vraja marii. Sau vax albina. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anglia.Undeva prin Manchester.Un dobitoc ,23 de ani, beat, neposesor de permis,este urmarit de politie pt.viteza excesiva.In fuga lui da peste o mama si caruciorul cu o fetita.Fetita moare,mama ramasa paralizata in carut cu rotile.Faptasul este prins dupa citeva zile.Judecat. Pedeapsa:2 ani cu suspendare,interzicerea de a da de carnet alti 2 ani de zile si obligatia de a urma untratament de dezalcoolizare.

Mi-e sila!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate asa e. In USA faci una din asta (omori pe cineva din vina ta) iei vreo 2-3 ani si iesi dupa un an maxim 2 pe buna purtare. Nici in Romania nu se da mai mult (cred ca maxim 5 ani). Din cauza asta e plin de dobitoci carora nu prea le pasa ca dau in tine. Macar daca supravietuiesti poti sa-i bagi in faliment.

Daca se combina cu curse ilegale se poate sa fie ceva mai mult, da nu cu mult.

Editat de vrajitorul din oz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...