mavrocook Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 tocmai m-a sunat un prieten sa-mi spuna ca a avut loc un accident la iesirea spre faget , din cate am inteles un moto de viteza (crede el) si o dacie "facuta praf" jtie cineva ce s-a intamplat sau care este starea motociclistului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 nu jtiu ...dar pe mine ma termina psihic sa aud de 2-3 ori pe saptamana de "accident grav" "accident mortal" etc (( sper sa nu fii patit ceva grav...ca parca toti au sfarsit tragic in ultimu timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 sa speram ca nu e cu urmari nasoale pentru conducatori... fierul se face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 sa-mi trag una...alt accident...cand se vor termina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 prietenul tau nu stie ce inseamna o dacie praf.masina nu avea mare lucru.motorul e mai grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 din cate mi-a spus un sofer de taxi un moto a intat in parapetul de pe mijlocul drumului de pe Calea Lugojului si s-a facut pachet. bucati din el au avariat cateva masini ce se aflau in trafic.... mai mult nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 tocmai m-a sunat un prieten sa-mi spuna ca a avut loc un accident la iesirea spre faget , din cate am inteles un moto de viteza (crede el) si o dacie "facuta praf" jtie cineva ce s-a intamplat sau care este starea motociclistului? vezi cum induci lumea in eroare. Deci, nici prietenul tau nu stie prea multe... TU nici atat , dar deschizi topic pentru acest lucru. si te mai miri ca nu te accepta nimeni.... in vre-un club.(acesta afirmatie am preluat-o de la tine). De ce nu ii lasi pe cei care stiu cate ceva sa-si dea cu parerea. M-am avantat sa scriu aceste cateva randuri deoarece mi-am pus intrebarea cati isi dau cu parerea fara sa stie absolut nimic despre un accident care a avut loc. Din plictisela oare ? sau? provocare? Intamplarea face ca pot sa afirm ca pana la a fi dacia"facuta praf" mai e mult , muuult de tot ; spate stanga e putin sifonata. Chiar nu e cazul sa exageram la masina. Motocicleta in schimb e intr-adevar avariata. Atat am de spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Ce motor era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 si totusi esentialul lipseste. A patit ceva motociclistul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) Azi m-am intalnit cu cineva si mi-a zis ca prietenul lui a avut un accident pe calea Lugojului. A zis ca are mana rupta in 2 locuri plus juliturile de rigoare. Editat Iunie 10, 2007 de psy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby_350 Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 eram cu masina in trecere,eram in coloana,motorul era praf nici nu am recunoscut marca era multa lume si nu am vazut prea bine,dar era praf si parapetul,sa speram ca a scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 zx10 2005 era motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Citez un coleg care a trecut pe acolo la cateva minute dupa accident: Un motor facut praf pe sensul opus de circulatie. Se para ca a miscat un bloc de beton la impact . Motociclistul era constient , avea fata plina de sange, nu se stie daca era o rana grava sau doar si-a spart nasul. Se pare totusi ca avea casca. Era dezorientat comlet si apoi a reusit sa se ridice. Mai multe nu a vazut. iar daca nu e adevarat ceva nu-mi sariti in cap! Sanatate multa bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 ma doare capu...iar accidente...sanatate maxima motociclistului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Insanatosire rapida motoristului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Care e cauza accidentului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 e vb de accidentul asta? http://www.protv.ro/stiri/social/au-provoc...i-au-fugit.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Multa sanatate celor implicati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 In reportaj zice ca a fugit de la locul accidentului... nu suna prea bine. Si cred ca din mom ce au fugit pe propriile picioare, ei nu sunt accidentati prea grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 (editat) Bai nuuuuuuu !!!!!!!!!!...am un prieten in Tm cu un zx10 negru. din 2005..cu rimstripes roshii....la fel ca cel din accident....sper sa nu fie Mathe...are tel inchis... Editat Iunie 11, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Bai nuuuuuuu !!!!!!!!!!...am un prieten in Tm cu un zx10 negru. din 2005..cu rimstripes roshii....la fel ca cel din accident....sper sa nu fie Mathe...are tel inchis... e motorul lui Mathe,dar nu el a condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 am vazut si eu acum reportajul la televizor. Ziceau si ceva de numar de inmatriculare lipsa,adica a fost luat de cei 2 inainte sa vina politia . si ne mai miram ca avem o imagine de tot rahatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 numarul era pe motocicleta.doar ca politistii sunt atat de idioti si orbi ca sa il vada.intr-un final au venit comisari subcomisari si mai stiu eu ce sefi care aveau competenta de a-l vedea.nu va luati dupa tot ce auziti la stiri. ce imagine? cine crezi ca te vede bine? dupa accident,tipa in care a dat motociclistul spunea la telefon unei cunostinte banuiesc: stai draga ca au intrat niste satanisti in noi,si s-au strans multi aici" ce sa mai zic...nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 calmatziva fratilor. tocmai am vazut la stiri despre accident. nu a murit nimeni. au fost in stare sa o ia la goana amandoi flacaii de pe motor. politzia a gasit doar resturile motocicletei acolo. chilotu shi pasageru nu. ma bucur din suflet ca nu mai trebuie sa dam rip-uri shi pentru ei. la cum arata kawa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 am vazut si eu accidentul la stiri la cum arata motoru baietii au avut noroc cu carul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate