stanalexro Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 nu iti rupi gatu pe nici un drum!!!!!!!!!!!!!! dupa ploaie ii un pic mai greu mah Atti,tu mergi pe orice tip de vreme,nu conteaza la tine ce si cum,respect maxim...eu nu am avut timp sa mai scot motorul la plimbari,dar azi il voi scoate,numa sa ma duc afara sa vad dk nu cumva ii polei pe jos .. Ieri te-am vazut la intrare pe 6 Vanatori,eu veneam dinspre Curtici si ma duceam spre centru...numa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 mah Atti,tu mergi pe orice tip de vreme,nu conteaza la tine ce si cum,respect maxim...eu nu am avut timp sa mai scot motorul la plimbari,dar azi il voi scoate,numa sa ma duc afara sa vad dk nu cumva ii polei pe jos .. Ieri te-am vazut la intrare pe 6 Vanatori,eu veneam dinspre Curtici si ma duceam spre centru...numa bine... Eu nu sunt motociclist de DUMINICA sau de SEZON !!!!!!!!!!!!!!!!!Circul tot anul! INCLUSIV IARNA!!!!!!!!! ASTA E!!!!! MERSII PT APRECIERI!!! SI SA NE VEDEM LA O TURA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ESTE VREME REA "TU NU ESTI BINE ECHIPAT" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) ce e cu vinul ala? cand?unde? cat? despre echipament are atti dreptate nu e frig doar echipamentul joaca feste brrrrrrrrrrrrr adevarul e ca motoarele sunt pt temperaturi putin mai mari nu7 grade si ceata si asfalt ud azi dimineata am vazut pe unul cazand pe Poetului chiar in balta,a iesit prea aproape de margina si a tras o tranta,ieseau aburi din motor...... din pacate nu a vrut sa opreasca buzul sa il ajut ce este cu vinul ala? Editat Octombrie 23, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Nu stiu ce-i cu vinu ... eu nu-s dupa bauturi Si dupa cate am auzit pana sambata se fac 20 grade... dak cumva aflam ca sambata o fi mai fain ca si duminica, ar trebui sa facem iesirea sambata ! Ce zicetzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Vreme buna o fi...dar o fi ceata si umezeala...Atti,ce ai zis in legatura cu echipamentul,ai dreptate...nu de mult am ajuns de la o tura cu motorul si cu mandrie spun ca echipamentul meu face fatza foarte bine la vremea rea...nici ud nu am fost desi tot pe ploaie am venit si nici frig nu mi-a fost...sa ne auzim cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 am zis ca dau un vin asa din partea casei.. nu il tenteaza pe nimeni un drum duminica pana aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS90BBK Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 frumoase poze... dar si noi am fost la plimbare...pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) POATE REUSESC SA IAU UN ECHIPAMENT in iatna asta ca pielea nu tine la rece,poate goretexul si protectiile tin Editat Octombrie 24, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Atzi mai planuit ceva traseu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 pt mine sezonul s-a incheiat pana anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 (editat) In functie de vreme maine o sa facem urmatorul traseu: Posibil un - Debelagora - sau un Barzava - Tautz Dak ii cineva interesat sa fie la 10:30 in benzinaria Petrom din Micalaca ... Pana acuma is Eu cu Atti ! Editat Octombrie 27, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 ...eu pot sa vin cu bicicleta? treceti pe la mine cand plecati, dau un ceai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 In functie de vreme maine o sa facem urmatorul traseu: Posibil un - Debelagora - sau un Barzava - Tautz Dak ii cineva interesat sa fie la 10:30 in benzinaria Petrom din Micalaca ... Pana acuma is Eu cu Atti ! ..unde ati mers?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) Traseu de azi a fost : Debelagora , Casoaia si prin zona pe acolo ! ... Barzava - Tautz o picat de data asta ... da o mai fi timp si de aia Cateva poze ... Editat Octombrie 28, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 ...sunteti valabili.. eu nici nu aveam ce cauta cu trotineta mea pe acolo... sper ca sa o recuperez pe joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 deci nu v-ati abtinut sa intrati pe forestier ! in benzinarie la Tarnova nu erau murdare motoarele,ati intrat in padure dupa aia ? Frumoase poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 deci nu v-ati abtinut sa intrati pe forestier ! in benzinarie la Tarnova nu erau murdare motoarele,ati intrat in padure dupa aia ? Frumoase poze ! Da , am fost prin padure ! Am fost pana la panta mare , si pe la Agrisu Mare ... si prin zona pe la Casoaia! O fost chiar fain un pic de offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 si io am profitat putin de vremea faina si am dat o fuga la tautz si prin imprejurimi da din pacate nu pot sa va arat poze "ca am dat aparatu foto la spalat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 si io am profitat putin de vremea faina si am dat o fuga la tautz si prin imprejurimi da din pacate nu pot sa va arat poze "ca am dat aparatu foto la spalat" nu mai ma dau anu asta gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 nu o sa te poti tu abtine Tico stai linistit de o fi vreme ca astazi mai vreo 2 zile te si vad mergand la lucru cu motoru asa ca asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 De mai vad asa poze vin acasa si scot motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 De mai vad asa poze vin acasa si scot motoru noah hai...ca mai is trasee anu asta o droaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 De mai vad asa poze vin acasa si scot motoru Ce, ma, esti în Nemția deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) LASATI DISCUTIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA VA VAD IN ACTIUNE,NU NUMAI LA TASTE!!!!!!!!!!!! SUNT TARE CURIOS CATI O SA VA PREZENTATI DUMINICA DACA NU VENITI ATUNCI ,NOI VOM MERGE!!!!!!! Editat Octombrie 30, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 LASATI DISCUTIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai fost cumva secretar de partid sau de UTC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate