calinbac Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 va sta bine pe balansoar in parcul copiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Cateva poze de la tura de pe centru : ca shmecherii ! Tot mai bine`i de cat sa stai acasa ! ba mai bine sa stam acasa sa... & pana se face ca de iarna si restul lumii mai bine stam acasa decat sa facem pe laudarosii ca am bagat boala in oase este pe lumea asta in europa o tara in care poti sa te dai fara haz de necaz 8 luni pe an da vine un moment cand mai zici si hoooooooo.:destul IA SA MAI PASTREZ CEVA din frumusetea mersului pe 2 roti CE FACETI VOI?????????????????????????????????????????????????????????????????? E SFEUL LUMII????????????? M-AM SUPARAT PE TOATA LUMEA ASA CA SCUZE NUMAI gandul ca traiesc intr-o tara condusa de P..e ma face sa urasc tot GATA M-AM SATURAT DE TOT AUZI TU 500 LEI MINIM :rusinica SCUZE DA IS CU NERVII LA PAMANT CE BINE CA MUNCESC PENTRU GLORIA GUVERNULUI SI A TARII DE COCOS NNNNNNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIII VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZ GATA. Editat Noiembrie 23, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 M-AM SUPARAT PE TOATA LUMEA ASA CA SCUZE Mai omule, dar ce te turezi asa? Daca ai nevoie de ajutor, spune, ce de aia exista prieteni pe lumea asta Nu te lua dupa ce spun altii, cum ca in vest umbla cainii cu colacii in coada Ba mai iei si bataie, ca in Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 o clisa cu ceapa maine?...daca vremea va tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 ceva poze de la paintball? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 ceva poze de la paintball? O sa pun si poze de la Paint`Ball dar mai intai zimi ce plan ii pe maine dak nu ploua ? Eu cu Atti dupa Paint`Ball de la ora 15:00 la 20:00 am bagat o tura pana la Gurahontz si de acolo am traversat la Julitza , pe noroi , gheata , zapada un pic ... Dar am avut si " norocu " sa mi se termine acumulatorii in aparat si poza tot cate una , doua ... cat sor incarcat singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 (editat) ceva poze de la paintball? Editat Noiembrie 24, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 eu zic sa merem catre faget... daca sunt alte propuneri... pe la 11 la petrom micalaca aia inseamna ca pe la 10.30 careva tre sa vina sa ma ia, ca eu nu ma duc echipat pana in alfa dupa motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Vedem maine dimineata cum ii vremea cand ne trezim. Daca va fi vreme acceptabila te sun inainte si la 10:30 suntem la tine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 tura din 25.11.07 arad-lipova-faget-lugoj-timisoara-arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) Avand in vedere ca ieri nu a mers site-ul , pun azi niste poze de la tura de ieri 25.11.07 - AR - Lipova - Faget - Lugoj - TM - AR !!! - Vremea : Soare cu putin vant , de la Lugoj - AR un pic de ploaie !!! - Temperatura intre 8-13 Grade !!! Alte poze v-or urma ... Editat Noiembrie 26, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 vino ploaie vino... si a venit..si salopeta statea frumos in dulap nelipsita clisa si ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 clisa, ceapa si victor inox-u nu puteau sa lipseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Si inca cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 ...fain!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Hallo lumeeee !!! Ce mai facetzi ?? Va place plimbarea la minus? Ca eu mai bag plimbari scurte prin oras pana in 10-15 km ... si la -4 cat a fost ieri seara ... am simtit !!! Poate pe sf de saptamana om avea un 6-7 grade sa tragem o tura scurta undeva... Bau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 mai degraba maine seara o betivaneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 caline am fost cu scuterul si m-a apucat o durere de dinti ca nu am avut ce face si am trecut pe la stomatolog si ghici ce ......3 masele la reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Ti ai luat scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 no see fasiiiii............... siriaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 biiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 ueeeeehhh ce fain ii in vara sa urci la cetate... abia astept sa inceapa sezonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 LA MULTI ANI pt NICU (Plimbaretzu, Korben) si pt toti ceilalti Nici si Nicolete deseara eu deja am inceput sa ma lupt cu un purcelus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate