Sari la conținut

GIV 32

Super Membru
  • Număr conținut

    2.476
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GIV 32

  1. GIV 32

    Cine Are Motor Si De Care

    daca nu mai am motor, pot posta aici?
  2. GIV 32

    Mesaje(vorbe)discutii!

    na, buna sara! miss me?
  3. foarte tare! ma bucur ca ti-ai facut curaj sa vizitezi balcanii...eu o fac de ani buni si contrar asteptarilor unora, nu m-a mincat nimeni pe acolo! faine poze.
  4. foarte tare!...mare noroc ati avut ca nu am putut merge cu voi....eram si acum pe drumuri pe undeva prin finlanda!
  5. e un lucru bun aceasta modificare!...mai triaza din numarul de viitori motociclisti! pe cind o modificare asemanatoare si la auto?
  6. stai linistit ca o tura in jurul mediteranei este mai periculoasa decit una in jurul africii....in afara de maroc( chiar si acolo am rezerve) in oricare din tarile pe care trebuie sa le traversezi esti o tinta!
  7. GIV 32

    MOTO THURSDAY

    ..da!..o fi azi!....
  8. GIV 32

    Accidente !

    ...chestiunea e simpla... 1# ai voie sa conduci un vehicul fara sa detii permis pt categoria respectiva?...NU... ...2# ai voie sa conduci un vehicol ne inmatriculat?...NU... ....daca aceste 2 intrebari impreuna cu raspunsul aferent este ignorat, vina iti apartine in totalitate!...teoretic nu aveai ce cauta pe sosea, esti invizibil inclusiv din punct de vedere legal! ...este exact aceeasi situatie in care te dai cu masina fara asigurare si in cazul unui accident platesti tu totul indiferent daca esti sau nu vinovat!..e simplu, daca nu esti in regula cu toate cele nu aveai ce cauta in momentul respectiv, in locul respectiv!...indiferent de virsta daca ai ales sa ignori legile esti suficient de major ca sa raspunzi pt greselile facute.
  9. aceste 2 raspunsuri sunt cele mai exacte!...aproape toate motocicletele au asa ceva in dotare iar unii se sperie cind desfac dopul ala iar altii nu. Stai linistit ca asa trebuie sa fie.
  10. ianachim!...nu le mai arata cit e de frumos ca se umple serbia de romani!...lasa-i sa creada ca acolo e lumea a 3-a si teroristii sunt la ei acasa!
  11. GIV 32

    Mesaje(vorbe)discutii!

    buna dimineata, lumeeee!...ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni care activeaza pe forumul asta!
  12. GIV 32

    Accidente !

    De multe ori am avut ocazia sa discut cu prieteni sau mai putin prieteni posesori de motociclete si de fiecare data involuntar s-a ajuns la discutii cu si despre accidente si de fiecare data am incercat sa-i invat cite ceva din experienta pe care mi-a dat-o cei aproape 600.000 de km pe motociclete si pe drumuri atit nationale cit si internationale. Cei care au avut minte au invatat ceva iar o mare parte din ei m-au ignorat ca si cum eu(atotstiuitorul) le-as fi spus prostii.. Asa ca fapt divers, si eu umblu in saboti si pantaloni scurti si cu un tricou in loc de echipament si i-ti spun sincer ca nici casca nu as purta daca nu ar fi obligatoriu si ori de cite ori am ocazia nu o port, dar asta nu inseamna ca nu sunt constient de ce mi se poate intimpla si nu circul cu atentia cuvenita!...Tot eu sun acela care umbla noaptea cu vesta reflectorizanta, desi am auzit toate glumele posibile facute la adresa mea inclusiv de oameni care acum nu mai sunt printre noi. Cu toate astea eu inca ma dau cu motorul si ma bucur de fiecare km pe care il fac, deci: SUNT VIU! Asa ca si tine si eu prefer drumurile lungi sau foarte lungi dar cind nu sunt plecat ma dau si eu pe oras ca si ceilalti. Concluzia la care am ajuns in timp este ca nimeni nu-si ia motocicleta ca sa mearga cu ea cu 50 in oras sau cu 90 in afara...dar si 20km/h in plus fata de restul participantilor la trafic este suficient. 20 nu 200!... Inca o chestie interesanta la care as vrea sa-mi raspunzi, spuneai ca cei care nu au carnet nu sunt motociclisti..dar cei care au, sunt?....De cind bucata aia de plastic te face motociclist?....De cind din scoala de soferi ies motociclisti?...Sa-ti spun eu cum sta treaba: bucata aia de plastic i-ti da reptul legal sa conduci un vehicol pe drumurile publice iar scoala te invata cum sa obtii bucata de plastic!...Asta e crudul adevar... In speranta ca nu am "vorbit" degeaba si ca din discutia asta macar un cititor a inceput sa constientizeze ceva, am sa va urez tuturor o viata lunga si frumoasa alaturi de motoretele voastre si sa ne vedem peste 20-30 de ani la fel de voinici ca acum!
  13. ...please dont try to make me more crazy, I allready get warn in all bars from around the world!...

  14. GIV 32

    Bursa locala Arad

    Vand Honda Varadero model SD01 XL1000V VA in stare buna, aprox. 55.000 km, 3 genti pt bagaje de 45 l fiecare, cauciuc spate nou, bujii noi, baterie noua, kit de lant+pinioane noi, aparatori pt maini, priza pt GPS, placute frana fata noi, consum 6 l/100km, an fabr. 1999, parbriz inalt, pret: 3400 euro. relatii la tel: 0723268326-Panescu Claudiu
  15. o adevarata lectie de mini-tehnicus!..pt cei care-si aduc aminte de revista aia!
  16. ia legatura cu baietii astia din arad, sunt reprezentanti Bagster!... http://allmotowear.ro/new/
  17. mi-ar trebui un modul abs de la asta pt un prieten si nu reusesc sa intru pe bikeshop...
  18. ..dane, pt pretul corect sunt bune si gumele mai vechi!..daca tii cont de faptul ca sunt alunecoase chiar te poti distra de milioane cu ele!...eu trag niste frine si niste drifturi cu ale mele de sta ceasu in loc!...chiar ma bucur ca s-au inventat si gume mai tari si alunecoase... da, interesant motor...urit ca o baba gravida dar puternic si distrugator de piste de cross..
×
×
  • Creează nouă...