calinbac Postat Decembrie 26, 2007 Autor Share Postat Decembrie 26, 2007 intrebare: e pasionat careva de ping pong? ofer locatie si masa de joc si o bere la care il bate pe atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) intrebare: e pasionat careva de ping pong? ofer locatie si masa de joc si o bere la care il bate pe atti Ala peimeste BEREA care ma bate si pe mine ( la ping pong ) Numa asa ii completa afacerea !!! Va Asteptam !!! Editat Decembrie 26, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 locatia: undeva prin ARadu Nou ora: dupa 18 pana cat ne tine chiar nici un amator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 asta-i valabil si pe Atti ? adica daca el castiga , tre sa bea el berea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) asta-i valabil si pe Atti ? adica daca el castiga , tre sa bea el berea ? MAI BINE NU! CA DUPA VREO 3 BERI SIGUR O SA PIERD!!!!!!! Editat Decembrie 27, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Dar ce Atti e campion la tenis de il laudati asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ....pt o bere eu bat pe toata lumea!!! ...!deci, unde se bea bere dupa o bataie? ...mai e valabil anuntul?... ...acuma seara nu am ce face si m-am gindit ca ar merge un ping-pong!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ....pt o bere eu bat pe toata lumea!!! ...!deci, unde se bea bere dupa o bataie? ...mai e valabil anuntul?... ...acuma seara nu am ce face si m-am gindit ca ar merge un ping-pong!! DA MAI E VALABIL! FLORIAN VII? --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 17:55 ------------- Dar ce Atti e campion la tenis de il laudati asa? NU-S EU NICI UN CAMPION,NUMA VREAU SA JOC PING PONG! SI CU LUME NOUA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Asta e locu mirific unde se pot pierde partide pe ping-pong :crack: Poate vi se face pofta ! Sau curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 maresc recompensa la 2 beri la cine il bate pa Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 DA MAI E VALABIL! FLORIAN VII? ...din pacate nu am apucat sa citesc mesajul in timp util, aseara am inchis magazinul la 6 si calc oleaca mai devreme si nu am vazut raspunsul tau ... ...oricum nu as fi stiut unde sa vin,nu ai lasat o adresa sau un telefon asa ca... ...data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 ...din pacate nu am apucat sa citesc mesajul in timp util, aseara am inchis magazinul la 6 si calc oleaca mai devreme si nu am vazut raspunsul tau ... ...oricum nu as fi stiut unde sa vin,nu ai lasat o adresa sau un telefon asa ca... ...data viitoare! Am intzeles ca esti in cautarea unui adversar la ping pong. De la fete accepti provocari? --- Mesaj completat în 29 Dec 2007 11:51 ------------- Bun unul mai invirsta pe linga casa omului ..... Pentru toti cei care citesc acest topic Sarbatori Fericite si un AN NOU FERICIT cu sosea uscata, multi km si nu in ultimul rind sa fiti feriti de evenimente neplacute! http://www.youtube.com/watch?v=hUJeUAmfr6w Multumesc de urari, la fel va doresc si eu: "La multi ani!" si la multi km parcursi in sigurantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Am intzeles ca esti in cautarea unui adversar la ping pong. De la fete accepti provocari? ...accept provocari de la oricine!!...in special de la fete!!...sper ca nu esti ceva campioana la sportul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 ne intalnim azi pe la vreo 17.30 sa dam in minge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) Din partea mea ii ok , ne putem intalni ! Sa vada si Atti despre ce ii vb si cred ca nu are nimik impotriva , ca doara asta cautam ! Un Adversar sau Adversara buna ! Poate fi si campion ! Makar vedem cum se joaca la modul profesionist Ceau la voi Detalii pe id de mess: lutziferoi Editat Decembrie 29, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 eu cred ca de fapt voi va intalniti ca sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 caline, eu zic sa ne intalnim . dar sa joace ei ping-ping si noi sa , cred ca e mai corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Dau de baut la toata lumea Orice si oricat Platesc si transportul Ne intalnim diseara la ora 18:00 Nu spun unde, ca vad ca mai nou asa se procedeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 ...accept provocari de la oricine!!...in special de la fete!!...sper ca nu esti ceva campioana la sportul asta! Nici vorba, doar amatoare asa ca nu trebuie sa fugi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 Dau de baut la toata lumea Orice si oricat Platesc si transportul Ne intalnim diseara la ora 18:00 Nu spun unde, ca vad ca mai nou asa se procedeaza tu tot timpul esti carcotas daca erai interesat cu adevarat dadeai un PM sau scriai pe mes oferta e valabila pt toata lumea cine a fost interesat a aflat locatia prin PM asa ca..e mai usor sa stai in fata la calculator si sa bagi strambe daca stii sa dai in minge sau vrei doar sa stai pe margine si sa bei o bere esti binevenit nu cred ca e de datoria mea sa sun pe fiecare in parte de fiecare data si sa l invit plus ca Lutzifer a dat o adresa de mes pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 tu tot timpul esti carcotas daca erai interesat cu adevarat dadeai un PM sau scriai pe mes oferta e valabila pt toata lumea cine a fost interesat a aflat locatia prin PM asa ca..e mai usor sa stai in fata la calculator si sa bagi strambe daca stii sa dai in minge sau vrei doar sa stai pe margine si sa bei o bere esti binevenit nu cred ca e de datoria mea sa sun pe fiecare in parte de fiecare data si sa l invit plus ca Lutzifer a dat o adresa de mes pt detalii O mica completare Caline!Ii bine venit ala care stie sa joace , nu ala care sta numa pe margine si se uita ! ca dinaia is destui ! Noi , mai bine zis tu ai dat anuntz ca eu cu atti cautam o pers care sa stie sa joace ping pong!Da sa stie nu la abureala ! Mersi de intelegere :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 tu tot timpul esti carcotas Vai de mine, ce vrei sa spui? Eu, carcotas? de ce, fiindca am invitat pe toata lumea sa bea pe gratis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 Vai de mine, ce vrei sa spui? Eu, carcotas? de ce, fiindca am invitat pe toata lumea sa bea pe gratis? baieti cand mergem sa l vizitam pe prietenul Nicu asteptam sa scrii adresa unde stai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 devine din ce in ce mai interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 voi va cand voi defapt ar trebui sa si sa dar dk voi vreti sa ajungeti la treaba voastra eu in continuare si pentru voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate