Atti Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) voi va cand voi defapt ar trebui sa si sa dar dk voi vreti sa ajungeti la treaba voastra eu in continuare si pentru voi... asta e un lucru bun Ii mult mai bun decat sau sau asta !!!!!!!!!!!!!! pentru ce toate astea Editat Decembrie 30, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Din partea mea ii ok , ne putem intalni ! Sa vada si Atti despre ce ii vb si cred ca nu are nimik impotriva , ca doara asta cautam ! Un Adversar sau Adversara buna ! Poate fi si campion ! Makar vedem cum se joaca la modul profesionist Ceau la voi Detalii pe id de mess: lutziferoi ...din nou am vazut mess id-ul prea tirziu! ...e duminica seara si acuma e tirziu pt a-mi reface planurile!....nu am internet decit la magazin sau wireless pe unde apuc!...sorry!...dar sunt convins ca v-ati distrat voi si fara mine!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 30, 2007 Autor Share Postat Decembrie 30, 2007 a fost bine am fost 6 persoane ( nu stiu cum au aflat de locatie, asta va ramane un mister pt mine) am dat in minge si ne am luptat cu si pana tarziu in noapte si in alta ordine de idei LA MULTI ANI! si sa ne vedem cu bine in 2008 la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 baieti cand mergem sa l vizitam pe prietenul Nicu asteptam sa scrii adresa unde stai buna incercare, baiete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 LA MULTI ANI ...... LA MULTI ANI...... (iar?) un an nou fericit tuturor si sa ne vedem cu bine pe soselele patriei din primavara o poza plictisita de iarna cetatea a disparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 cetatea a disparut cum sa dispara, mai? ai fost sus si nu mai era? La multi ani tuturor! chiar si tie, Caline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 31, 2007 Autor Share Postat Decembrie 31, 2007 La multi ani tuturor! chiar si tie, Caline si da tu platesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) AM UN OU FERICIT !!! Sau ... AN NOU FERICIT !!! Editat Decembrie 31, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 AM UN OU FERICIT !!! Sau ... AN NOU FERICIT !!! ...se poate si "anus nou fericit"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 31, 2007 Autor Share Postat Decembrie 31, 2007 ...se poate si "anus nou fericit"... te gandeai la ala din profil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 te gandeai la ala din profil? Gaozarilorrr !!! UH Uh ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 (editat) HOMALAILOR! Stricati topicul perversilor! Pentru ceilalti care nu au oua si anusuri fericite LA MULTI ANI --- Mesaj completat în 01 Jan 2008 13:52 -------------http://www.trilulilu.ro/florin3g/79468e0ca600a0 --- Mesaj completat în 01 Jan 2008 19:16 -------------LA MULTI ANI --- Mesaj completat în 01 Jan 2008 19:26 ------------- Editat Ianuarie 1, 2008 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 ninge.. Tico ce se mai aude de propunerea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 ninge.. Tico ce se mai aude de propunerea ta? dar sa fie destula zapada la cetate eu aduc scortisoara si zaharul pt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 te gandeai la ala din profil? ...da, poti fii sigur ca da!...mmmm, yummi! --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 10:51 ------------- Gaozarilorrr !!! UH Uh ... ...tu de gluma nu stii?.. ...bucile alea din profilul meu arata ca si cum ar fi de barbati?...vezi la exprimare, las-o mai usor cu presupunerile!... --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 10:56 ------------- HOMALAILOR! Stricati topicul perversilor! Pentru ceilalti care nu au oua si anusuri fericite LA MULTI ANI .... ...la fel si tie!...si chiar i-ti doresc sa ai si oua si anus fericit!...si sa nu stii niciodata cum e sa nu fie fericite astea 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 ...da, poti fii sigur ca da!...mmmm, yummi! <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 10:51 -------------</small><br/> ...tu de gluma nu stii?.. ...bucile alea din profilul meu arata ca si cum ar fi de barbati?...vezi la exprimare, las-o mai usor cu presupunerile!... <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 10:56 -------------</small><br/> .... ...la fel si tie!...si chiar i-ti doresc sa ai si oua si anus fericit!...si sa nu stii niciodata cum e sa nu fie fericite astea 2! asa se intampla cand citesti doar ultimul rand, dai cu bata in balta oricum cred ca si ei s-ar lupta odata cu doamna din profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 asa se intampla cand citesti doar ultimul rand, dai cu bata in balta oricum cred ca si ei s-ar lupta odata cu doamna din profil ...phuai, si ce lupte crincene ar fi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) Ma refeream la vocabular.Intelegeti ce vreti Editat Ianuarie 3, 2008 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 ...da, poti fii sigur ca da!...mmmm, yummi! <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 10:51 -------------</small><br/> ...tu de gluma nu stii?.. ...bucile alea din profilul meu arata ca si cum ar fi de barbati?...vezi la exprimare, las-o mai usor cu presupunerile!... <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 10:56 -------------</small><br/> .... ...la fel si tie!...si chiar i-ti doresc sa ai si oua si anus fericit!...si sa nu stii niciodata cum e sa nu fie fericite astea 2! Daca te-ai pus sa scri napoi , atunci inseamna ca tu nu sti de gluma ! mda asta e , sa speram ca nu s-a suparat nimeni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 pana la dechiderea sezonului de plimbari mai este un pic.. ce facem pana atunci? la ping pong au fost putini amatori... Alte idei, propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 bah,io v-as chema la mine,dar eu nu am nici o masa pe care iti poti satisface sportul...pe mesele mele s-au practicat numa sporturi ca Halbere...prin curte s-a mai practicat bereciclismul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 plimbarea de vineri seara prin oras la minus grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Completare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Mai e mult pana la primavara? AMINTIRI DIN VREMURI FAINE!!!!!!!! Editat Ianuarie 6, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 ...phuai, si ce lupte crincene ar fi!! http://www.trilulilu.ro/florin3g/ad5b6af3d09ae8 Asta mai incalzeste atmosfera !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate