GIV 32 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 http://www.trilulilu.ro/florin3g/ad5b6af3d09ae8 Asta mai incalzeste atmosfera !!! ...faina fata, dar alte cuvinte nu stie in germana?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Cine naiba ar pune-o sa ii vorbeasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 cred ca era vorba de cururile lor nu de cantarea lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2008 pana prognoza meteo va arata 10 grade peste zero........bla, bla, bla cu alte cuvinte am redeschis sezonul de ping pong prima intalnire va fi saptamana viitoare asa ca cine vrea detalii sa dea un pm berea sau vinul se aduce la pachet de catre fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Motoare fainutze! http://www.youtube.com/watch?v=XSejELTiYQY...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Motoare fainutze! http://www.youtube.com/watch?v=XSejELTiYQY...feature=related Interesante miscari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Prima iesire din 2008 ... Un drum de Lipova dupa apa minerala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Cum isi fac prezenta gradele cu + , sezonul incepe ... Inca cateva poze ... --- Mesaj completat în 10 Jan 2008 21:22 -------------Inca cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Prima iesire din 2008 ... Un drum de Lipova dupa apa minerala ! Corectie: prima iesire a fost sambata, la minus 4 grade, nu la plus Dar nu am stiut ca trebuie anuntat, va rugam sa ne iertati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) Corectie: prima iesire a fost sambata, la minus 4 grade, nu la plus Dar nu am stiut ca trebuie anuntat, va rugam sa ne iertati se accepta ! ASTA E prima iesire 2008 pt mine si lutzifer!!!!!!!!!!!!! <small>--- Mesaj completat în 10 Jan 2008 22:08 -------------</small><br/> Corectie: prima iesire a fost sambata, la minus 4 grade, nu la plus Dar nu am stiut ca trebuie anuntat, va rugam sa ne iertati SA NU IMI SPUI CA AI FOST SAMBATA 80KM LA -4 GRADE! Editat Ianuarie 10, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Inca o corectie :Prima iesire in afara orasului , sa nu se inteleaga gresit ! Ca de mers cu motoru aia ii la randu zilei la minus ... pana la -8 mere , ca mai mult nu o fost Totusi pana unde ai fost Korben ? asa de curios ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Corectie: prima iesire a fost sambata, la minus 4 grade, nu la plus Dar nu am stiut ca trebuie anuntat, va rugam sa ne iertati CU MASINA AI FOST? CA SI LIVIU LA MONEASA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Totusi pana unde ai fost Korben ? asa de curios ... Până la mama. ÂŞi nu am fost singur Dar de ce sunteți aÂşa de curioÂşi, e cumva ceva concurs? Dacă da, atunci fiți liniÂştiți, ați fost mai departe decât noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Până la mama Deci asa pe scurt ! N-AI FOST NICIUNDE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Deci asa pe scurt ! N-AI FOST NICIUNDE ! Nu stiam ca o cunosti pe mama mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Mna gata cu prostiile !!! Bine ca a fost fiecare in treaba lui si s-a simtit bine toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Prima iesire din 2008 ... Un drum de Lipova dupa apa minerala ! vezi sa nu ruginesti, ca cica are mult fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 drumu sau Atti are mult fier ? ca n-am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) drumu sau Atti are mult fier ? ca n-am inteles Asta de unde ai mai scoso? ca eu nici nu beau apa minerala/numa ma duc dupa ea Editat Ianuarie 11, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 nici eu nu beau apa minerala........simpla. numa in combinatii tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 ce vreme superba stan alex m-a apelat de dimineata sa dam o tura si pana sa ma gandesc putin a si plecat asa ca am pus carenele pe motor si am taiat-o pana la taut SUPERBA VREME mai e mult pana la PRIMAVARA?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 stan alex m-a apelat de dimineata sa dam o tura si pana sa ma gandesc putin a si plecat asa ca am pus carenele pe motor si am taiat-o pana la taut pai pana la urma tot la Taut am ajuns si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Poze proaspete !!! Pana la Lipova dupa apa minerala !!! Mai un pic vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 gradele? unde-s gradele Celsius, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) gradele? unde-s gradele Celsius, domnule? N-am facut de data asta poza cu gradele da pot sa iti spun ca o fost intre 4 - 6 grade --- Mesaj completat în 02 Feb 2008 15:35 -------------Pe maine se anuntza pana in max 12 grade si nori risipitzi ... Nu ii nimeni tentat de catziva km ? O tura scurta ... pe la 100 -120 km dus - intors ! Traseu ... Se gaseste , pana maine mai ii mult --- Mesaj completat în 02 Feb 2008 15:43 -------------Pe maine se anuntza pana in max 12 grade si nori risipitzi ... Nu ii nimeni tentat de catziva km ? O tura scurta ... pe la 100 -120 km dus - intors ! Traseu ... Se gaseste , pana maine mai ii mult --- Mesaj completat în 02 Feb 2008 15:48 ------------- N-am facut de data asta poza cu gradele da pot sa iti spun ca o fost intre 4 - 6 grade <small>--- Mesaj completat în 02 Feb 2008 15:43 -------------</small><br/>Pe maine se anuntza pana in max 12 grade si nori risipitzi ... Nu ii nimeni tentat de catziva km ? O tura scurta ... pe la 100 -120 km dus - intors ! Traseu ... Se gaseste , pana maine mai ii mult Editat Ianuarie 31, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate