ticokle Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 daca trece testele si ma inteleg cu proprietarul ma duc luni dupa el cu masina ca altfel cum il transport, il leg dupa suzy Pe el MAAAAA pe EL --- Mesaj completat în 14 Mar 2008 12:12 -------------am terminat de vazut Long way round asa da iesire noi doar visam la asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 fratzilor io mi-am lasat jucaria la campina din cauza ploii si acum is pedestru dar in tot raul e si un bine pt ca faceam cu nervii sa stiu ca voi mergeti la o tura de placere si io trebuia sa plec spre campina sa avetzi parte de distractie si vreme faina cand termin cu "plimbarile" astea (adica luna viitoare) nu mai scapatzi voi asa ieftin de mine asfalt uscat!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) Da chiar nimeni nou nu vrea sa vina la plimbare ! Datzi zvon in tzara ca se merge la Stana De Vale ! Editat Martie 14, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Bun.Deci mergem la Oradea si Stana DE Vale merg cu nevestele asa ca exclud din start offroud-ul ca nu am chef de cicaleli cum e VREMEA? iar suntem multi <small>--- Mesaj completat în 14 Mar 2008 09:51 -------------</small><br/> merge <small>--- Mesaj completat în 14 Mar 2008 09:54 -------------</small><br/> crezi ca eu am schimbat-o? da ne descurcam noi fata sa fie buna daca tu te risti si cu pasager cu guma proasta pe spate...hai ca ma bag si eu... dar hai sa va zic...ca sa nu ma mai duc eu pana in Arad...la 22 de km spre Oradea de la Arad exista o parcare de Tir-uri...o sa ajung si eu acolo cam pe la 9:45 ca sa decolam spre Oradea-Stana de Vale...sper ca ii ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 bine o fi la 9:45 ca pana ajungem noi!] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 asa ramane a trecut calin pe la mine si ramane cum am stabilit FARA OFF ca ma duc cu manu si ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 la ora 9:00 in peco in gradiste la sensu giratoriu!!+ - 10min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 (editat) Astazi 15.03.08 avand asa vreme frumoasa am iesit pana la terenu de hopa-tzopa din Alfa ! si prin zona ... Eu , Atti si cu Nashoo ... Nashoo ... Atti ... Eu , inainte de a intra in actiune ... Jucariile noastre ... Tot ele ... Honda , Suzuki , Cagiva ... Si un scurt filmuletz ... Editat Martie 15, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 futu-i mnezaii masii de vreme...deci la ora 7 jumate,m-am trezit eu sa verific afara...si ii innorat...deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 astia sunt norii buni..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Pt ticokle :Atentie la drimul de Stana de Vale ca e plin de nisip cum s a aruncat peste iarna, as veni si eu la Stana dar am fundu tabacit de la drumul de ieri pana la Budapesta(ce sa fac ss e rapid dar nu prea comod) De udat numa dupa masa http://www.weather.com/outlook/travel/busi...byhour/ROXX0019 la Arad http://www.weather.com/outlook/travel/busi...byhour/ROXX0024 Editat Martie 16, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 nu se trezeste nimeni?! sa se confirme plecarea sau sederea acasa...ca io tot stau si astept careva sa scrie ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Are Calin motorrr a crescut suzi mare si in sfarsit cred ca poate merge cum trebui Atti mercy de ajutor ca fara tine nu as fi iesit duminica asta astept poze SUPER IESIREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 astept poze SUPER IESIREA uite o poza cu omul licurici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Sa incepem cu inceputu ! Traseu a fost de vis ... 430 km ... vreme buna 12-14 grade ! Aproape sus la Stana de Vale au fost 4 grade ! Toate pozele din excursie pot fi vazute accesand linkul acesta http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=580 Eu numai pun pe forum ca nu are rost ! Un click si vedeti toate pozele ! Mai simplu de atat nu se poate Pe maine o sa putetzi vedea si cateva filmulete ! Dar inainte de asta trebuie sa le Uploadez pe Youtube Editat Martie 16, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Are Calin motorrr a crescut suzi mare si in sfarsit cred ca poate merge cum trebui Atti mercy de ajutor ca fara tine nu as fi iesit duminica asta astept poze SUPER IESIREA CU MARE PLACERE!(PRIETENU LA NEVOIE SE CUNOASTE) SUPER TURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editat Martie 16, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=580 Eu numai pun pe forum ca nu are rost ! Un click si vedeti toate pozele ! Multumesc pt poze. Intr-adevar, pe acest forum e putin mai greu cu pozele Chiar ca a fost o tura ca lumea Imi cer scuze pentru ca am taiat-o in fata, dar am avut drum lung de facut si nu prea mi-a convenit sa ma tarai cu 70-80 la ora toata ziua. Cu toate ca nu am menajat de loc motocicleta, mi-a iesit un consum de 4,4% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Am reusit sa uploades inca acuma seara 4 filmulete ! http://www.youtube.com/watch?v=KRaJ5qSo5Hc http://www.youtube.com/watch?v=QZ8Z5sooqRg Ca si un sfat pretenesc , cand va uitati la filmulete sa datzi sonoru mai incet pentru ca se aude urat vantu , se aude un shartzait urat E si el doar un aparat foto amarat Inca odata linku cu POZE ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=580 Korben Dallas Multumesc pt poze. Intr-adevar, pe acest forum e putin mai greu cu pozele Chiar ca a fost o tura ca lumea Cu placere pozele , Pt toata lumea ! Korben Dallas Cu toate ca nu am menajat de loc motocicleta, mi-a iesit un consum de 4,4% Mie 4,8% ... Cu 2 pers ! eu zic ca ii bun ! Dar binenteles nici atau nu-i rau Editat Martie 16, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 La citi vad ca sau mai strins de anul trecut sper ca la vara nu vor mai fi probleme sa nu ai cu cine iesi diminica.Faine poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 consum 5,5-6 super pozele caline te-ai dat cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 consum 5,5-6 Adi, consumul tau nu cred ca e Ok Al tau ar trebui sa consume cel mult cat TA-urile Eu parca ti-am mai spus ca atunci cand sunt in spatele tau simt miros de benzină. Asta, coroborat cu consumul pe care zici ca l-ai scos si cu esapamentul tau mult mai negru ca al meu ma face sa cred că Âşocul sau vreo supapă de evacuare nu inchide bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 17, 2008 Autor Share Postat Martie 17, 2008 primele poze cu bebelusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) primele poze cu bebelusa Unde`s pozele ? Editat Martie 17, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 primele poze cu bebelusa Astea alb-negru nu se vad.. ..asteptam pozele color.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) Unde`s pozele ? IACATA POZA CU BEBELUSA!!!!!!!! COLOR! Editat Martie 17, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate