laciempire Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 NU CUMVA VA FI HARDENDURO????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 NU CUMVA VA FI HARDENDURO????? Vreau sa trec prin Cladova (pe stanga), dupa ce trec de baraj exista un drum superb care merge spre Ghioroc sau Siria sau Feredeu, sau mai stiu eu unde Am incercat acum vreo 2 luni dar era prea moale, nu am reusit sa trec. Am facut vreo 5 km si m-am intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Duminica m-as baga si eu (depinde la ce ora ca-s la nunta simbata)dar voi chiar nu mai vreti pe sosea?De ce platitzi taxa de drum? ? ? Editat Iulie 2, 2008 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Duminica m-as baga si eu (depinde la ce ora ca-s la nunta simbata)dar voi chiar nu mai vreti pe sosea?De ce platitzi taxa de drum? ? ? Nu se plăteÂşte taxa de drum pentru motociclete Adevarul e ca eu nu prea agreez soseaua, mai ales ca vacuța îmi permite să fac off-road Editat Iulie 2, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Duminica m-as baga si eu (depinde la ce ora ca-s la nunta simbata)dar voi chiar nu mai vreti pe sosea?De ce platitzi taxa de drum? ? ? Nu iti mai fie asa mila de motoru ala ca doara ii TransALP , si nu ii mai cu mot de cat altu ! daca nu au patit nimica ale noastre stai linistit ca nici atau nu pateste , mai ales ca ii ca si nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu se plăteÂşte taxa de drum pentru motociclete Adevarul e ca eu nu prea agreez soseaua, mai ales ca vacuța îmi permite să fac off-road Platim pt masini destul :rolleyes:si daca nu ma insel si ceva din pretul benzinei merge la drumuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 asfaltu-i fudulie...noroiu-i temelie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 asfaltu-i fudulie...noroiu-i temelie.. Mare adevăr ai rostit, bădie!! Se vede că ai gătat un an de facultă. După ce-ți iei licența mă faci praf ÂŞi unde mai pui că ai dreptate! Se compară suprafața noroaielor din RO cu suprafața asfaltata? Noroi găseÂşti oriunde Âşi oricât, asfalt mai greu. Noroiul e mai economic, nu uzează gumele. Noroiul e de obicei pe drumurile forestiere, unde e răcoare, aer curat Âşi liniÂşte (na bine, trebuie să recunosc că eu am noroi si în spatele blocului, dar ăla nu se pune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Mare adevăr ai rostit, bădie!!Se vede că ai gătat un an de facultă. După ce-ți iei licența mă faci praf ÂŞi unde mai pui că ai dreptate! Se compară suprafața noroaielor din RO cu suprafața asfaltata? Noroi găseÂşti oriunde Âşi oricât, asfalt mai greu. Noroiul e mai economic, nu uzează gumele. Noroiul e de obicei pe drumurile forestiere, unde e răcoare, aer curat Âşi liniÂşte (na bine, trebuie să recunosc că eu am noroi si în spatele blocului, dar ăla nu se pune) duminica pe la ora 15 e tarziu sa plecam? nu pot mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 duminica pe la ora 15 e tarziu sa plecam?nu pot mai repede S-ar putea sa ma duc si eu la Herculane de sambata Lasă că facem traseul ăsta altă dată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Salutare, un traseu in Muntii Apuseni in perioada 21 iulie-06 august candva, inca nu stiu exact. Zona Pietroasa, Padis, Sighistel, Scarisoara, va fi o tura de vreo 7-8 zile, cazare la cort, sau la pensiune cine nu mai poate la cort. Trimiteti-mi sugestii, trasee si doritori daca sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Trimiteti-mi sugestii, trasee si doritori daca sunt. Iti trimit eu o sugestie: in perioada 1-3 august are loc prima intrunire a posesorilor de Transalp din Romania Vino si tu acolo, te primim cu bratele deschise. Bineinteles, daca ai motocicleta, pentru ca din profilul tau nu reiese ca ai avea vreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Salut "CARCOTASE" , chiar dorim sa trecem pe la intrunirea de TA, nu reiese ce motocicleta am pt. ca in momentul cand m-am inregistrat un amic de-al meu carcotas si el de felul lui, a dat ok fara sa mai apuc sa introduk datele . Aprilia pegaso mx 650 din 96 si e prima mea motocicleta Iti trimit eu o sugestie: in perioada 1-3 august are loc prima intrunire a posesorilor de Transalp din RomaniaVino si tu acolo, te primim cu bratele deschise. Bineinteles, daca ai motocicleta, pentru ca din profilul tau nu reiese ca ai avea vreuna Ajuta-ma ca nu stiu cum sa introduc datele sa schimb profilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ajuta-ma ca nu stiu cum sa introduc datele sa schimb profilu My controls (in partea de sus a paginii) ---> Edit profile information (pe coloana din stanga a paginii) - completezi/schimbi datele ---> apesi butonul "Amend my profile" (in partea de jos a paginii). Succes! Faina motocicleta! Motor Rotax? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 My controls (in partea de sus a paginii) ---> Edit profile information (pe coloana din stanga a paginii) - completezi/schimbi datele ---> apesi butonul "Amend my profile" (in partea de jos a paginii). Succes! Faina motocicleta! Motor Rotax? Merci, despre motor chiar sunt incepator, dar imi plac foarte mult motoarele si vreau sa invat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 S-ar putea sa ma duc si eu la Herculane de sambataLasă că facem traseul ăsta altă dată k s-ar putea face si in timpul saptamanii cu plecare pe la vreo 18 din arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ks-ar putea face si in timpul saptamanii cu plecare pe la vreo 18 din arad? eu zic ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider111 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 va salut pe toti dac faceti ceva iesiri treceti si pe la ineu ca suntem si pe aici o cativa posesori de motoare e mult mai fain can sunt mai multi aici am pus o doua poze cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 va salut pe toti dac faceti ceva iesiri treceti si pe la ineu ca suntem si pe aici o cativa posesori de motoare e mult mai fain can sunt mai multi aici am pus o doua poze cu noi La 17.00 plecam din Arad spre Gurahont, la un moment dat este un restaurant pe stanga, RIVER sau cum ii zice, vom fi 2-3 motoare, daca vreti ne vedem pe drum. Mergem la Baile LIpova, scuze, dar daca mai facem iesiri la moneasa va dau de stire. Salut si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, m am trezit sambata pe la amiaza ca toate aranjamentele au esuat si se va anunta un weekend plicticos.. asa ca am dat cateva telefoane si am gasit niste prieteni care mergeau la cascadele de pe valea crisului negru am pus echipamentul pe motor si da i bataie sa ii prind din urma....Siria-loc de campare 112 km Am incercat sa ajung pe vf Bihor dinspre Carpinet, dar nu am stiut drumul si dupa vreo cateva incercari pe tot felul de poteci care se terminau brusc, si pt ca a inceput ploaia am facut cale intoarsa la locul de campare Editat Iulie 6, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Am incercat sa ajung pe vf Bihor dinspre Carpinet, dar nu am stiut drumul si dupa vreo cateva incercari pe tot felul de poteci care se terminau brusc, si pt ca a inceput ploaia am facut cale intoarsa la locul de campare Bravo, Căline! ÂŞi eu m-am gândit la urcarea aia, dar am ajuns la concluzia că nu se poate. Se pare că am ajuns la concluzia corectă Te felicit pentru că ai pus mâna pe motocicletă, nu pe hartă, ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Bravo, Căline!ÂŞi eu m-am gândit la urcarea aia, dar am ajuns la concluzia că nu se poate. Se pare că am ajuns la concluzia corectă Te felicit pentru că ai pus mâna pe motocicletă, nu pe hartă, ca mine un bastinas care era cu vacile pe acolo mi a spus ca se poate ajunge la releu. problema e ca drumul se bifurca de cateva ori si ar trebui sa stii incotro sa o apuci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 un bastinas care era cu vacile pe acolo mi a spus ca se poate ajunge la releu.problema e ca drumul se bifurca de cateva ori si ar trebui sa stii incotro sa o apuci... Asta e o veste buna. Inseamna ca avem de lucru, va trebui sa gasim drumul, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cascada de pe Crisul Negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cat costa un pasaport? in cat timp se face? ce moneda au sarbii si care e cursul valutar? cat e benzina la ei? nu cred ca in 2 saptamani o sa merg dar........cine stie eu zic mai bine august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate