Sari la conținut

rider111

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Motocicleta
    954rr
  • Numar Moto
    ar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    600f1,600f2,1000f,xl600,Polaris Scrambler 500,cr250,crf450,ktm520,dr600,z1000,zx9r,900rr,........

rider111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. incearca sa iei borna de la baterie si sa o pui iar, nu vad ce ar putea avea partea mecanica doar de la atata, mai ales ca senzorul de inclinatie tocmai de asta e pus, sa previna neplaceri de genu asta. zic si eu....
  2. stiu doar ca pozitia s a modificat si rezervorul e umpic mai inalt, dar capacitatea a ramas aceasi. ms, la fel
  3. 3,4 L are rezerva, daca nu gresesc.desi pe unele site uri valorile variaza ba are 3,8 ba.3.5, ba 4, nu m am pus sa il masor. cu ocazia asta "indraznesc" sa pun si eu niste poze cu 954 ul meu sper ca nu am deranjat.
  4. Fa un lucru inteligent si da i pace, omu e frustrat.
  5. .pana sa il calc s-a auzit un zgomot foarte urat in motor si s-a oprit..apas butonul de pornire...clanc clanc clanc...bendixul cupla dar nu mai invartea...parca se blocase motorul...ajung acasa , am mai insistat un pic a inceput sa invarta...parca invarte mai tare...dar nu mai porneste.
  6. dupa ce zici se poate sa fi sarit de la punct si sa ai ceva supape carne , poti verifica punand distributia la punctul mort(TDC) si cu un pistol de aer sa bagi aer in camera de ardere pe la bujii.daca auzi ca scapa e clar.
  7. bai nene nustiu de ce trebuie sa fiti voi tot timpu mai destepti. are legatura cu realitatea pentru ca singurul mod in care mergea frana aia era asa, ca nu ai patit tu sau nu ai vazut nu inseamna ca nu e asa , si nu am sa stau sa tot fac munca de convingere si 15 mii de teorii pe traba asta, si inca ceva macar cititi toate posturile inainte sa postati, nu o zis nimeni ca are legatura cu aerisirea, ci cu amorsarea pompei , armarea cum vrei sa ii zici.io unu nu mai postez aiurea pe tema asta doar pentru a da n^ explicatii. ps. sa zica si initiatorul topicului cum a rezolvat problema, sa putem sta linistiti.
  8. mentionez ca nu am zis cum ca capacul are rol in aerisire, omu a spus clar ca face pompe la infinit si nu are presiune,si una dintre chestii ar putea fi membrana de la capac sau capacul. era doar o opinie. nu trebuie neaparat sa fie asa
  9. pai daca nu are scoate.l pe al tau si dute fara. pana la urma scopul era sa il ajuti pe om ca de aia a postat aici. am vazut destui care care incercau sa amorseze frana fara sa fi pus capacul. eu personal am patit asa,si poti sa faci pompe pana te saturi ca nu se intareste maneta, daca nu e strans capacul si cauciucul respectiv in pozitia care trebuie. "rol de "antivacuum" sa egalizeze presiunea in rezervorul de lichid"si totusi chiar tu spui ca are "treaba" cu presiunea. ps. nu cred ca e cazul sa inceapa o discutie cu injuraturi si alte chestii urate , cum am vazut ca se poarta pe site.am spus ce am avut de spus si atat
  10. daca nu e pus capacul la pahar(are o guma de cauciuc sub el ca si un pistonas vz sa fie comprimat) nu face presiune pompa.
  11. io zic sa iti iei un xl sau un dominator sau si mai bn un transalp si dupa aia sa treci inapoi la 520 sa vz ca nu te mai plangi
  12. Am nevoie se ajutor. Am o honda xl 600 la care e dus cdi-ul am ajuns la aceasta concluzie deoarece am schimbat motorul cu altul complet inclusiv carburatoare si am aceleasi simtome porneste cand vrea merge la relanti dar cand il turez da rateuri nu mai trage , se opreste va reamintesc ca facea la fel si cu motorul dinainte.am vazut pe diferite siteu-ri cdi de scotere identice cu cel de xl stie cinva daca sunt compatibile pe xl? sau unde asi pudea gasi un cdi de xl?va rog ajutatima ms.
×
×
  • Creează nouă...