calinbac Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 nici o problema lichidul ala din butoi care a fost candva must dar nu a devenit inca vin e numa bun de tulburat mintile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 lichidul ala din butoi care a fost candva must dar nu a devenit inca vin e numa bun de tulburat mintile pai ala e destul de bun pentru o degustare decenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 MA SCUZATZI , PE CEI CU B.M.W.uri ROSI IATZI UITAT??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 MA SCUZATZI , PE CEI CU B.M.W.uri ROSI IATZI UITAT??? NU ATI UITAT VOI POATE PE UNDE E SIRIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Caline, am vazut ca iti trebuie genti laterale Dar am o nedumerire: nu cumva numele corect e Monkey? Pe ale mele asa scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 monokey nu monkey......ca doara nu is maimutze gentile...mai mutze,mai putin mutze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Caline, am vazut ca iti trebuie genti lateraleDar am o nedumerire: nu cumva numele corect e Monkey? Pe ale mele asa scrie o fi gresit aia de la tiparnita...Monkey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 Caline, am vazut ca iti trebuie genti lateraleDar am o nedumerire: nu cumva numele corect e Monkey? Pe ale mele asa scrie Monkey sau Monokey nu conteaza important e sa gasesc la un pret acceptabil adica sunt dispus sa dau pana pe la 130 euro pe o set second ca promisiuni am din vara de la vreo 2 indivizi care comanda pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 pt Berty, duda, ati sa aiba la ce medita 4000 km, 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 super misto traseul...dar oricum pana in vara mai ii,deci mai avem vreme...dar e bun,asta ii traseu' de care ziceai atunci seara,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) super misto traseul...dar oricum pana in vara mai ii,deci mai avem vreme...dar e bun,asta ii traseu' de care ziceai atunci seara,nu? da pana in vara mai e mult, cine stie ce o fi dar se poate sa ne facem o idee cam cat ar costa, care ar fi interesat sa vina, ce ar vrea sa viziteze, trebuie pasaport, viza pt turcia, astea se pot rezolva din timp Editat Noiembrie 21, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Monkey sau Monokey nu conteaza La naiba... Se numesc monokey Eu la prima vedere am citit monkey; azi m-am uitat mai atent, dar la cum e scris confuzia e scuzabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 pt Berty, duda, ati sa aiba la ce medita4000 km, 2 saptamani ...e adevarat traseul!...o parte din el l-am facut eu!.. ..serbia-macedonia(zona ohrid)-grecia...astea sunt de vis!..daca vreti sa faceti traseul asta luati legatura cu mine pt anumite informatii utile!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 pai daca o sa facem traseu asta,atunci fi sigur ca o sa te contactam pt detalii,poate la un suc pe ceva terasa...numa nu acuma ca ii tare frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 ...e adevarat traseul!...o parte din el l-am facut eu!....serbia-macedonia(zona ohrid)-grecia...astea sunt de vis!..daca vreti sa faceti traseul asta luati legatura cu mine pt anumite informatii utile!... daca totul va fi bine, sigur te voi contacta pt detalii ca sa nu mai am surprizele de anul acesta de prin Crotia si Bosnia... surprize care pana la urma au fost sarea si piperul traseului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 4000 km, 2 saptamani Calin, harta aceea e cu ce ai facut sau cu ce vrei sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Calin, harta aceea e cu ce ai facut sau cu ce vrei sa faci? cu ce vreau sa fac anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Calin, harta aceea e cu ce ai facut sau cu ce vrei sa faci? Corect ar fi `A FACUT ANUL VIITOR` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 19, 2008 Autor Share Postat Decembrie 19, 2008 Corect ar fi `A FACUT ANUL VIITOR` sau a vrut sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 sau a vrut sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 scoti pe mova la zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate