Korben Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Noi (eu cu Vest) ne-am impotmolit un pic mai incolo de Sistarovat (nu prea am inteles daca si voi ati urmat acelasi traseu). Păi eu cu Geza am fost pe acolo anul trecut în vară Âşi nu ne-a fost uÂşor La vremea asta eu nu prea ies de pe drum care să prezinte măcar un simulacru de asfalt CurajoÂşilor, vă plac noroaiele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Păi eu cu Geza am fost pe acolo anul trecut în vară Âşi nu ne-a fost uÂşorLa vremea asta eu nu prea ies de pe drum care să prezinte măcar un simulacru de asfalt CurajoÂşilor, vă plac noroaiele? Clar nu e drum de mers cu pasager si cu bagaje, cum eram noi. Ne gandeam sa revenim la vara, fiecare cu moto lui, cand o fi drumul uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Da stiu, ca m-a sunat Titi de dimineata dar cand l-am sunat inapoi n-a mai raspuns. Noi am luat-o in directia opusa inspre M-tii Zarandului. Si zona pe unde ati fost voi e faina, nu prea sunt dealuri dar noroaie din belsug. Abia astept putina culoare ca deja e deprimant asa cu copacii cheliosi. Sa vedem ce iasa in weekendul viitor. Numai bine, Fade Noi (eu cu Vest) ne-am impotmolit un pic mai incolo de Sistarovat (nu prea am inteles daca si voi ati urmat acelasi traseu). M-au bucurat mult mieii de pe campii, nu asa cum m-au bucurat coltii cainilor ce in timp ce ii pazeau s-au gasit sa sara la noi (evident) exact cand aveam portiunile unde aveam nevoie de barca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 ieri am fost si am pus bateria pe motocicleta am facut asigurarea care intra in vigoare doar de saptamana viitoare mai trebuie sa schimb uleiuri, filtre si melcul de kilometraj si apoi va fi gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ieri am fost si am pus bateria pe motocicletaam facut asigurarea care intra in vigoare doar de saptamana viitoare mai trebuie sa schimb uleiuri, filtre si melcul de kilometraj si apoi va fi gata de drum melcu de kilometraj? toti am avut treaba cu el...prima data berty,dupa aia eu...acuma tu...asta sa fie singura problema cu Transalpu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) S-a modificat schimbarea... Plec sâmbătă dimineața pe la 7 prin Deva - PetroÂşani - Tg Jiu, acolo mă întâlnesc cu o trupă din BucureÂşti, de acolo mergem la Herculane, campăm sau ne cazăm în zonă, duminică mă întorc pe la ReÂşița - BocÂşa Să nu ziceți că nu v-am anunțat Editat Aprilie 3, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Am vazut ca sunt totusi doritori, asa ca revin cu cateva mici detalii nesemnificative: De pretul pentru cazare nu stiu ce sa zic, mergem la plezneala, ca nu e sezon Distantele ar fi cam asa (aproximative): Arad-Deva-Petrosani-Tg Jiu-Herculane cam 420 km Inapoi prin Resita-Bocsa-Timisoara vreo 300 km Viteza de Transalpuri, adica pe la 100 Plecarea sambata dimineata de la Petrom Micalaca la ora 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 Am vazut ca sunt totusi doritori, asa ca revin cu cateva mici detalii nesemnificative:De pretul pentru cazare nu stiu ce sa zic, mergem la plezneala, ca nu e sezon Distantele ar fi cam asa (aproximative): Arad-Deva-Petrosani-Tg Jiu-Herculane cam 420 km Inapoi prin Resita-Bocsa-Timisoara vreo 300 km Viteza de Transalpuri, adica pe la 100 Plecarea sambata dimineata de la Petrom Micalaca la ora 7 gasiti la herculane la casute cazare cu 15 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 melcu de kilometraj? toti am avut treaba cu el...prima data berty,dupa aia eu...acuma tu...asta sa fie singura problema cu Transalpu'? Si Geza si multi din TM au avut bai cu melcul ala de plastic ! Mah , trebuie sa aibe si TransALPu un punct slab ! Dar oricum ii un cacao de plastic ! Se accepta NU are bai la motor , la astea mai importante ... aia ii baza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 gasiti la herculane la casute cazare cu 15 ron Cam asa m-am gandit si eu Incredibil, ce vreme avem... P.S. Vedeti ca de 1 mai se preconizează o ieÂşire la Gârnic, tot prin zona aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Cam asa m-am gandit si euIncredibil, ce vreme avem... P.S. Vedeti ca de 1 mai se preconizează o ieÂşire la Gârnic, tot prin zona aceea Cine merge dintre voi la Garnic de 1 Mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 maine ma apuc de asamblat trotineta ne plimbam pe undeva duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 sa imi spune-tzi si mie mai exact unde ii camping-ul ala cu 15 -20 lei cazare la casutze, ca de 1 mai vreau herculane ,anina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) sa imi spune-tzi si mie mai exact unde ii camping-ul ala cu 15 -20 lei cazare la casutze, ca de 1 mai vreau herculane Din pacate era inchis Cum urci in Herculane, dupa ce treci de centru se vede adunatura de casute pe stanga Nu mai stiu cum ii zice, Kato il cunoaste pe proprietar maine ma apuc de asamblat trotinetane plimbam pe undeva duminica? Arad - Timisoara - Caransebes - (vizite prin zona) - Hateg - Hunedoara - Deva - Arad Plecarea duminica dimineata la 7 sharp Petrom ArNou Editat Aprilie 10, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 mai frtilor azi i-mi facui asigurarea si cnu-mi vine sa cred cat am platit daca ai peste 25 de ani asigu pe un an costa doar 139 de lei noi si la conserva este mai ieftin cu mult fatza de alta firma si este perfect legal nu dau nume de firma pt ca nu fac reclama si oricum este forbidden dar daca este careva interesat nr meu este la profil eu am dat 139 pentru un an si chiar este bine asta sa imi spune-tzi si mie mai exact unde ii camping-ul ala cu 15 -20 lei cazare la casutze, ca de 1 mai vreau herculane ,anina cred ca si eu ma iei si pe mine sau ma car singur prefer la cort dar daca faci cinste nu ma supar sa stau si la casute important este sa functioneze cloaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 important este sa functioneze cloaca Sambata trecuta a functionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 maine ma plimb si eu aiurea sa fac cam 300km habar nu am unde dar merg eu undeva cu nevasta mea. tot ce se poate sa ajung la moneasa dar .... depinde de vant.Daca bate tare o iau spre arad daca nu o iau catre ceva dealuri important este sa nu ma dau jos cel putin 150 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 maine ma plimb si eu aiurea sa fac cam 300km habar nu am unde dar merg eu undeva cu nevasta mea.tot ce se poate sa ajung la moneasa dar .... depinde de vant.Daca bate tare o iau spre arad daca nu o iau catre ceva dealuri important este sa nu ma dau jos cel putin 150 km Bravo Tico...vad ca te enervasi.Calare pe capra si da-i bice! Drum bun si la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) Da, cam asta a fost... Traseul a fost exact cum am planificat, AR - TM - Lugoj - Caransebes - Hateg - HD - Deva - AR Nu recomand nimanui Timisoara - Lugoj, e de tot rahatul In schimb, Caransebes - Hateg e de vis, iar Hateg - Hunedoara (direct, nu prin Calan) e mai mult decat iti poti dori Tot pe Caransebes - Hateg ne-am abatut de la Otelu Rosu spre Poiana Marului, unde am descoperit un baraj facut din pietre, de care eu nici nu am auzit pana acum Al doilea detour a fost la Gura Zlatna si in continuare pana la lacul Izvoarele (cred ca asa se numeste) Noi cautam sa vedem Vf. Retezat dar din pacate nu se poate vedea de pe soseaua care urca spre lacul de acumulare Una peste alta, sau adunat 540 km, intr-o singura zi, cu de toate: viteza, coclauri, clisa fripta, vant nebun, peisaje de basm, gunoaie in parcari si TIR-uri care nu circula duminica pe DN7 (zice Kato - sa nu-l credeti) Next, please! Editat Aprilie 12, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Da, cam asta a fost...Traseul a fost exact cum am planificat, AR - TM - Lugoj - Caransebes - Hateg - HD - Deva - AR Nu recomand nimanui Timisoara - Lugoj, e de tot rahatul In schimb, Caransebes - Hateg e de vis, iar Hateg - Hunedoara (direct, nu prin Calan) e mai mult decat iti poti dori Tot pe Caransebes - Hateg ne-am abatut de la Otelu Rosu spre Poiana Marului, unde am descoperit un baraj facut din pietre, de care eu nici nu am auzit pana acum Al doilea detour a fost la Gura Zlatna si in continuare pana la lacul Izvoarele (cred ca asa se numeste) Noi cautam sa vedem Vf. Retezat dar din pacate nu se poate vedea de pe soseaua care urca spre lacul de acumulare Una peste alta, sau adunat 540 km, intr-o singura zi, cu de toate: viteza, coclauri, clisa fripta, vant nebun, peisaje de basm, gunoaie in parcari si TIR-uri care nu circula duminica pe DN7 (zice Kato - sa nu-l credeti) Next, please! Da,nu contest zonele si peisajele vizitate.Poate ar merita sa mai facem o tura pe acolo cam peste o luna cand verdele crud o sa predomine in peisaj.Cat despre TIR-uri ai vazut cum circulau,la duzina.Cu zecile de minute nu apareau niciunul si dupa aia venea duzina de ele.Eu fusesem informat caci la unguri nu se circula in zilele astea din cauza sarbatorilor,dar marfa nu poate astepta,banii trebuie sa circule.Una peste alta iesire super.Acum nu mai pot scapa de Alex(al meu).Toata ziua ma intreaba unde vom mai merge...Poze o sa pun mai tarziu. Editat Aprilie 13, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Da,nu contest zonele si peisajele vizitate.Poate ar merita sa mai facem o tura pe acolo cam peste o luna cand verdele crud o sa predomine in peisaj.Cat despre TIR-uri ai vazut cum circulau,la duzina.Cu zecile de minute nu apareau niciunul si dupa aia venea duzina de ele.Eu fusesem informat caci la unguri nu se circula in zilele astea din cauza sarbatorilor,dar marfa nu poate astepta,banii trebuie sa circule.Una peste alta iesire super.Acum nu mai pot scapa de Alex(al meu).Toata ziua ma intreaba unde vom mai merge...Poze o sa pun mai tarziu. facem...da sa stam peste noapte...sa nu mai fie problema cu sculatu'(trezitu') la unii... ...faina tura bagaratzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ..sa nu mai fie problema cu sculatu'(trezitu') la unii. Păi ăsta e tot farmecul, Ovi... Doar că în aprilie e mult prea răcoare dimineața pentru gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 asa pe luni o iesire la moneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 nimeni? apropo Kato baiatul are permis? daca da suna-ma valabil si pentru nicu special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 apropo Kato baiatul are permis? daca da suna-ma valabil si pentru nicu special Care Nicu, eu sau plimbaretu'' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate