guiutzu Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 cand se face o urcare la Siria la cetate? Sa da-ti de veste, stiu ca mai demult aproape in fiecare duminica se facea o plimbare prin paduri si pana sus la cetate... gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 6, 2010 Autor Share Postat Septembrie 6, 2010 stai calm,se poate si cu 125.dar anul asta nu as mai recomanda.la peste 2000m altitudine,in septembrie ai sanse de zapada. a fost zapada pe vf Bihor care e la 1800 m altitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 vreun traseu pe weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 sambata arad-deva-petrosani-baia de arama-cheile corcoaiei unde se doarme cu cortul duminica baile herculane -portile de fier-arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Nu suna rau ) Eu m-as opri la herculane sa imi imoi oasele la o baie calda ... vb pina in wek. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 15, 2010 Autor Share Postat Septembrie 15, 2010 Nu suna rau ) Eu m-as opri la herculane sa imi imoi oasele la o baie calda ... vb pina in wek. poate modific traseul daca e vremea urata si merg la Debelagora cu Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 daca nu ploua duminica Arad -julita-madrigesti-Gurahont-ZImbru-Izbuc-Vascau-Moneasa-Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 duminica 03.04 plecare ora 10.00 din Siria var A. Moneasa 200 km var B. Sighistel 360 km Var C. Cladova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 17, 2011 Autor Share Postat Aprilie 17, 2011 pt cine are chef la 11.30 in paulis la intersectia cu Siria traseu LIpova-dorgos-peste deal la sistarovat -tm -arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 pt cine are chefla 11.30 in paulis la intersectia cu Siria traseu LIpova-dorgos-peste deal la sistarovat -tm -arad Iti garantez ca nu o sa treci tu peste nici un deal sa iesi la TM Dupa ploile astea o fi un noroi de numa. Am vrut si noi sa trecem tot asa dupa ploi si ... nici o sansa! Mai bine hai cu noi la plimbare... frumos pe asfalt, frigem ceva.. si la km tot p`acolo iesi... cam 150 ! Daca te gandesti sa vi ne vedem la 12:00 la BILLA, daca nu ... drum bun sa ai si cat mai putine noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 17, 2011 Autor Share Postat Aprilie 17, 2011 (editat) Iti garantez ca nu o sa treci tu peste nici un deal sa iesi la TM Dupa ploile astea o fi un noroi de numa. Am vrut si noi sa trecem tot asa dupa ploi si ... nici o sansa! Mai bine hai cu noi la plimbare... frumos pe asfalt, frigem ceva.. si la km tot p`acolo iesi... cam 150 ! Daca te gandesti sa vi ne vedem la 12:00 la BILLA, daca nu ... drum bun sa ai si cat mai putine noroaie ai dreptate, am reusit sa impotmolim motocicletele poate cu tancul treci eu trebuia sa ma conving , ca am ceva deplasari cu munca in zona si am vrut sa vad cat se poate merge cu masina poate pune liviutz ceva poze Editat Aprilie 17, 2011 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 ai dreptate, am reusit sa impotmolim motocicletele Eu am fost pe acolo acum cativa ani in august si tot a trebuit sa o luam pe camp, care era mai accesibil decat drumul E o zona uitata de toata lumea, ma mir ca este curent electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Caline, doar poza asta a iesit si nici acum nu stiu ce masina era.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Caline, doar poza asta a iesit si nici acum nu stiu ce masina era.... valeuuuu...cata vidarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 FRUMOASA MASINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 20, 2011 Autor Share Postat Aprilie 20, 2011 data: 23-25.04 locatia: Apuseni, zona Padis, cheile albioarei cazare: o noapte la pensiune, una la cort obiective: ciocnirea oualor intre ele de la drumurile rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 in eventualitatea ca cineva are chef de plimbare plecare sambata ora 15 pe traseul arad-ineu-belfir-sudrigiu-ferice aprox 200 km duminica urcare in padis luni intoarcere a la maison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 o plimbare pana la cladova pe valea mare la locatia cunoscuta pt pierdut vremea vom fi acolo dupa 11.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 o plimbare pana la cladova pe valea mare la locatia cunoscuta pt pierdut vremeavom fi acolo dupa 11.30 Ma, voua nu va mai ramas nimic de baut pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Ma, voua nu va mai ramas nimic de baut pe acasa? ba da ca de aia mergem sa ne limpezim gandurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 26, 2011 Autor Share Postat Aprilie 26, 2011 data: 29.04-01.05 locatia: Var A: Cheile sighistelului var B: Cheile Nerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 data: 29.04-01.05 Ai vazut prognoza meteo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 27, 2011 Autor Share Postat Aprilie 27, 2011 (editat) Ai vazut prognoza meteo? nu daca ploua merg cu masina a ramas varianta cheile sighistelului pt weekendul cu 1 mai excursia pe cheile Nerei s-a mutat pe data de 6-8.05 si va fi combinata cu o tura de rafting Editat Aprilie 27, 2011 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate