Sari la conținut

Alin G.

Super Membru
  • Număr conținut

    1.140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://alin-gabor.blogspot.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Deva
  • Motocicleta
    Varadero XL1000
  • Numar Moto
    HD71ALN

Alin G.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De azi avem si noi un ,,loc al nostru'', multumim colegului Dan Lupsa . http://www.clubvaradero.ro/index.php
  2. Inca cateva poze ca tot zicea cineva ca's putine Si la sfarsit inapoi spre casa . Sa ne vedem cu bine !
  3. 4750 euro - negocialbil. Detalii in link : http://olx.ro/oferta/varadero-xl-1000-2004-injectie-abs-pachet-travel-ID6ero0.html#721d5d507b
  4. Legat de asigurarea medicala de calatorie te sfatuiesc sa nu faci una low cost. La cati bani ai cheltuit deja este pacat sa faci la o societate de asigurari din RO care nu are asistenta internationala. Recomand Aliantz sau direct cu Mondial Asistance . Pentru detalii daca doresti cauta-ma, ai adresele in semnatura mea. Bafta si drum bun !
  5. Legat de ,,cazarea'' din Deva - Hunedoara imi pare rau pentru tine, pe viitor tu sau altii cautati ajutor aici : https://www.facebook.com/groups/273818532737450/?ref=bookmarks Sau sunati-ma pe mine ajut cu drag orice coleg motociclist care trece prin zona, telefonul meu : 0726/307433.
  6. Pana si maretul soare coboara din nori sa vada si sa incalzeasca ,,turingurile Bembe'' , pe restul de turinguri se ingheata si se face turturi
  7. Asta cu japonezele si cu taxarea corecta a fost maxima
  8. Avand in vedere ca tu vrei sa mergi neparat calare dupa ce mai multa lume ti-a explicat cum sta treaba (fiecare face cum decide personal) eu zic ca acest ultim post este esential pentru tine, adica fa macar o servisare ,,la sange'' deoarece vei avea nevoie de un calutz care sa nu te lase sub nici o forma. Altfel concediul se va trasforma intr-un cosmar ... Sa ai bafta !
  9. Bravo voua, ati prins o vreme superba . Anul asta chiar am discutat cu Vlad, am fost atat de aproape ... Felicitari pt. tura !
  10. Foarte frumos totul. Bravo baieti ! P.S. Se putea si un singur topic ... zic si eu.
  11. Alin G.

    Bursa locala

    Are cineva vreo husa moto in plus sau de vanzare (dar cat mai ieftin) ? Tin motorul intr-un garaj si as avea nevoie mai mult pentru praf sau mizeria care mai cade de pe acoperis (tigla) . Multumesc.
  12. Ultima poza (chiar daca e prelucrata un pic) este senzatie, te face iti doresti pe loc sa pleci la drum .
  13. Pacat ca nu mai scrie ... Pozele sunt chiar ok .
×
×
  • Creează nouă...