marius45jml Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Gata....fac eu stikere la comanda, preturi: 1 buc. stiker A4 = o yamaha majesty de 250 cmc Astept comenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 mda ) at dc nu facem toti asa?) sa le printam si lipim )) gluma-i gluma ... si app cosminake ... ERAM NERVOS ... PRICEPI? SI LAS CA NICI U NU AI FOST USA DE BISERICA ... ASA CA TE ROG MAI USHOR CU AERELE DE SUPERIORITATE SI FI MAI AMABIL SI INTELEGATOR ... PE TN TE INTERESEAZA BANII SAU RELATIA CU O ANUMITA PERSOANA( sa nu fiu inteles greshit relatie = starea de spirit dintre cei doi) faci sau nu? ti-am dat si schema ... trebuie doar putin centrata si colorata mai evil ... faci au ba? Bafta Cazi in genunchi si milogeste-te putin, poate se indura de tine Nu intelegi ca nu e nu? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Cazi in genunchi si milogeste-te putin, poate se indura de tine Nu intelegi ca nu e nu? Bafta! nu ma milogesc ma ... ca nu ma fac in stickerele lui ) da la el or veni cumparatori si sa uita la ei )) daca ia placea ce fata au o sa le faca daca nu nu )) spor la ''lucru'' cosminake:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 nu ma milogesc ma ... ca nu ma fac in stickerele lui ) da la el or veni cumparatori si sa uita la ei )) daca ia placea ce fata au o sa le faca daca nu nu )) spor la ''lucru'' cosminake:)) crezi tu ca am nevoie de "comentariile" unui descult pe threadu asta ? hai ca deja ma enervezi ... o sa-mi fac stickere pt mine si am zis ca pot face si pt cativa prieteni scuteristi, nu caut cumparatori, ce esti inapt ? daca ai sa-mi mai zici ceva da-mi pm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 nu ma milogesc ma ... ca nu ma fac in stickerele lui ) da la el or veni cumparatori si sa uita la ei )) daca ia placea ce fata au o sa le faca daca nu nu )) spor la ''lucru'' cosminake:)) Chiar n-am inteles ce ai vrut sa zici calaretule....ai un vocabular.....foarte frumos,si mai ales gramatica e de invidiat.....ALOOO AICI NU E MIRC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Chiar n-am inteles ce ai vrut sa zici calaretule....ai un vocabular.....foarte frumos,si mai ales gramatica e de invidiat.....ALOOO AICI NU E MIRC !!! din cate stiu eu nu sunt ministru caramido ... si nu am folosit cuvinte de mirc daca u vezi undeva ''sh'' sau ''tz'' sau ''k'' eshti tare ... si mai usor cu critica asupra vocabularului fiecaruia vrei? ca nu suntem la ora nici de dictie nici de dictalografie asa ca mai lasa-te pagubas ... pt ca am impresia ca comentezi doar ca sa aduci posturi si ca sa pari ca tu eshti ''cel inteligent'' de pe forum ... mai ushor cu fazele astea ... si u cosminake mai ushor cu injuraturile pt ca eu am incercat sa nu jignesc pe nimeni ... in ce masura am reushit e partea a doua ... asa ca te rog ... inarca sa fi mai amabil Editat Februarie 23, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 din cate stiu eu nu sunt ministru caramido ... si nu am folosit cuvinte de mirc daca u vezi undeva ''sh'' sau ''tz'' sau ''k'' eshti tare mars ma. esti nervos ? la 17 ani nu e normal sa fii atat de nervos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 mars ma. esti nervos ? la 17 ani nu e normal sa fii atat de nervos... cu astfel de persoane prin preajma la ce te astepti ... incerc sa fiu amabil si politicos si u faci pe desteptu ... cred ca tu esti cel ce trebuie educat nu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) cu astfel de persoane prin preajma la ce te astepti ... incerc sa fiu amabil si politicos si u faci pe desteptu ... cred ca tu esti cel ce trebuie educat nu eu Pf ... Ma George, ca nou venit pe forum nu trebuie sa vii cu aere d`astea! Chiar daca tu te crezi superior celor din jur! Intelege ca aici unor oameni chiar le pasa de subforumu asta si de topicurile bune si folositoare! Nu incerca sa strici unele lucruri! Daca omu` nu vrea sa iti dea, nu iti da, e asa greu? Sper sa nu devii al doilea denis_mbr ... Bafta! Editat Februarie 23, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 cu astfel de persoane prin preajma la ce te astepti ... incerc sa fiu amabil si politicos si u faci pe desteptu ... cred ca tu esti cel ce trebuie educat nu eu prietene esti prost, dar rau ... ti-am zis sa nu-mi mai umpli threadu cu prostii ... ai sa-mi spui ceva da-mi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Pf ... Ma George, ca nou venit pe forum nu trebuie sa vii cu aere d`astea! Chiar daca tu te crezi superior celor din jur! Intelege ca aici unor oameni chiar le pasa de subforumu asta si de topicurile bune si folositoare! Nu incerca sa strici unele lucruri! Daca omu` nu vrea sa iti dea, nu iti da, e asa greu? Sper sa nu devii al doilea denis_mbr ... Bafta! nu mai nu e greu ... si nu vin cu aere nu's genu dar nu-mi place sa fiu luat la misto ... si bun am inteles nu vrea ghinion ... si da ... inteleg , respect si accept faptu ca le pasa de subforum ... si mie imi pasa si stiu ca sunt si alti mai destepti ca mn ... admit asta bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Salut, Cat ma costa doua sticker-e cu Honda Transalp, ca cele din imaginea alaturata. Le vreau pe folie transparenta, pentru a putea da cu lac peste vopsea. La o adica, merge si pe folie transparenta autoadeziva, sa le lipesc direct pe carene, fara a mai da cu lac. Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 pare rau nu mai am timp de prostioare va rog topic closed ... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate