Adrian Pacurici Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 am un TDM din 91 si am o problema cu incarcarea...regulatorul nu isi mai face treaba..adica tensiunea creste direct proportional cu turatia motorului aveti idee la ce pret as si unde gasi un asemenea regulator?...sau se poate repara asta?...exista vreo schema electrica sa-mi construiesc unu? se poate adapta altceva?... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pacurici Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 bine bine...nu stie nimeni unde sa iau asa ceva..dar macar o schema electrica..sa fac unu..nu stie nimeni? fusese una mai demult pe forum dar vad ca nu o mai gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 www.wemoto.com costa 53 de lire, trimit si in Ro (am cumparat eu de la ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pacurici Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 www.wemoto.com costa 53 de lire, trimit si in Ro (am cumparat eu de la ei). cum ai platit si...in cat timp a ajuns? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 De ce nu incerci cu unul de la alt model de Yamaha? Frate-miu a pus unul de Yamaha XJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Se plateste cu cardul. Ajunge in 2-4 saptamani, in functie de cum ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pacurici Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 De ce nu incerci cu unul de la alt model de Yamaha? Frate-miu a pus unul de Yamaha XJ. stiu ca merge..dar de xj se gaseste mai usor?..sau e mai ieftin?...ca asa se potriveste de la multe alte modele.. de unde l-a luat?..ca 2-4 saptamani...nu e putin trece vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 L-a gasit la un pic mai usor ca xj-uri sunt cu miile. Vezi ca pe la vanzari e cineva care vinde relee de diverse moto. Sau pe la cei care aduc piese din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 http://www.electrexworld.co.uk/ Am vazut zilele trecute un post cu cineva care aduce de la ei. Eu am un releu Electrex la motoreta mea, care merge f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate