noname Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 salutare... am spart capacu de la baia de ulei pe stanga... cine ma poate ajuta... si cam despre ce bani e vorba... rog ajutor multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Deci va rog mult, care-mi poate spune unde, daca gasesc, capac baie de ulei (e pe stanga), scarita stanga, semnal stanga spate. A trosnit-o fratele meu asta noapte. In dimineata asta trebuia sa o duc la rar Daca imi mai puteti recomanda si un service sau ceva in genul si o idee de preturi. Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Daca spartura nu este foarte mare se poate lipii cu Popsilina (aia ca plastelina) tine sigur ca am mai facut asa ceva si la alt Gsx600F si a mers cu succes.Se pune mai mult dupa care se polizeaza si se vopseste si gata capacul Daca e spart rau Ebay sa traiasca ca gasesti ce nu ghindesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noname Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Semnalu pe spate e ok ( bec ars = 1 ron restu e ok ) . Scarita s-a rezolvat . Sper in curand si capacu care trebuie sudat ( il patrez pe cel spart ) dar vreau sa pun altu nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noname Postat Iunie 17, 2007 Autor Share Postat Iunie 17, 2007 Rezolvat si capacul. Totusi la transoprt am mai avut un necaz. Am crapat stopul spate. Deci....cumpar. Astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate