Thomas Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Pozele si articolul Nu-ncercati asa ceva (pe strada) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Trebe sa te loghezi??Ca-mi apare: "Sorry, you can not access this file directly" oricum arata destul de urat aia,brrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arist Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 brrr si eu - am vazut si in realitate cam asa ceva - domnita de 16 ani in spatele unui pisti tot de 16 pe o ninja. Ambii in trikouri samd . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Septembrie 25, 2004 Share Postat Septembrie 25, 2004 shit e rau sa fi asa prost precum unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate