pinnutz_789 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 se poate pune telescop de ghidon pe Yamaha R6 model 2003 ? ea din fabrica nu are, si vreau sa intreb daca pot gasi unul care sa se potriveasca pe motocicleta separat, unde si cam cat costa? si inca o intrebare pentru cei care stiu diferenta, care sunt avantajele telescopului de ghidon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 se poate pune telescop de ghidon pe Yamaha R6 model 2003 ? ea din fabrica nu are, si vreau sa intreb daca pot gasi unul care sa se potriveasca pe motocicleta separat, unde si cam cat costa? si inca o intrebare pentru cei care stiu diferenta, care sunt avantajele telescopului de ghidon ? Cred ca te referi la amortizor de ghidon... daca asa e... DA, se poate monta!!! Uite AICI ca sa te poti orienta, cele mai bune ar fii Ohlins ... care sunt si mai scumpe... dar stii cum e... calitatea are pretul ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 am vazut amortizorul de ghidon care ai spus tu Ohlins, dar cum as putea sa mi-l comand in romania? tu esti din brasov am vazut, se gaseste de cumparat in Brasov? ca fratele meu lucreaza acolo ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Putem sa aducem marca LSL din Germania costa 299 eur tel 0259-445445 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate