Sari la conținut

pinnutz_789

Membru
  • Număr conținut

    280
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pinnutz_789@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Tecuci
  • Carnet moto din
    16.12.2005
  • Motocicleta
    Yamaha YZF-R1
  • Numar Moto
    GL 98 PIN
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha BW`S, Gilera Dna 180, Aprilia RS 125, Yamaha YZF-R6, Yamaha YZF-R1

Vizitatori Recenți Profil

716 citiri profil

pinnutz_789's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare ! Am o problema la un R1 2006. Merg cu el un timp, apoi ma opresc, si daca stau 10-15 min apoi vreau sa plec, porneste merge perfect, dar nu se mai aprinde faza mica, si nici lumina din bord cea albastra, in rest merge tot bordul arata km, toatel ledurile merg, doar lumina nu merge si faza mica.. Iar daca dau pe faza mare nu merge nici aia, in schimb daca fac flash din butonul de flash merge. Si cand incepe sa faca asa, degeaba o opresc pornesc iar ca tot nu-si revine pana a doua zi.. A doua zi apoi merge tot asa un timp.. Poate fi o siguranta/ releu ceva, dati-mi o idee.. Merci
  2. super tare mi-as face un poster cu asta..
  3. se mai poate sa fi fost uns filtrul foarte mult, foarte foarte mult pe ambele parti, si sa se fi scurs apoi in carcasa filtrului.. am mai vazut la cineva care a uns asa "sanatos" si avea ulei in carcasa apoi, dar doar ulei, fara praf.. Am filtru KN uns si intretinut cum trebuie, nu am gasit niciodata nici macar un fir de praf sub el.. Scoate carcasa filtrului, curata, curata si filtrul cu spray de curatat KN, unge-l atat cat trebuie, ai instructiuni pe spray-ul de uns.. Il pui la loc, mergi cateva sute de km apoi verifici si vezi daca mai e ulei..
  4. se scoate foarte usor pompa din rezervor, chestiile alea sunt flexibile putin, chiar daca sunt din plastic... cand ajungi la ele, impingi cu o surubelnita intr-una din parti stanga sau dreapta si iesa foarte usor din rezervor, ca sunt foarte putin mai mari... 2 mm-3..
  5. salut.. cand pui contactul, daca se aude inca cateva secunde dupa ce termina pompa si se opreste este absolut normal, este hexapul care asa trebuie sa faca. Pune contactul si daca face asa mai mult de 5-6 secunde, probabil este blocat hexapul si motorasul tot incearca sa-l invarta, verifica sufele de la hexap. Apoi porneste-o si vezi daca se tureaza peste 7000 ture cand ar trebui sa intre hexapul, vezi daca atunci cand o turezi peste 7 000 se misca sufele de la hexap jos acolo. Daca face in continuare, fa-i o diagnoza si vezi ca la un numar acolo trebuie sa te uiti in manualul service, verifica hexapul, si trebuie sa fie intre niste valori.. incearca toate astea. "Greierele" care face asa este hexapul in general.
  6. pai da, nu tot geamul, doar in partea dinspre centrul motocicletei, inspre bot. La mine doar cand merg pe frig, cand o spal nu are probl
  7. nu e nici crapat, si sunt inchise bine, verificate de mai multe ori. Mai am un prieten tot cu r1 06 si tot asa i se aburesc, si mie-mi face de noua asa, dar doar cand e rece afara, sub 15-17 grade, vara la 30 grade nu se abureste deloc..
  8. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ? Mesaj completat scuze ca am scris de atatea ori mergea prost netul si nu incarca, se bloca, si i-am dat de mai multe ori..
  9. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  10. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  11. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  12. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  13. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  14. aha thx, si ce densitate? sau in functie de ce, este densitatea ?
  15. ce parere aveti despre uleiul Motul factory line pt furci? si ce densitate trebuie sa aiba uleiul ?Light 2.5W-5W / Medium 10W-15W / Heavy 20W-30.
×
×
  • Creează nouă...