Sari la conținut

pinnutz_789

Membru
  • Număr conținut

    280
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pinnutz_789

  1. salutare ! Am o problema la un R1 2006. Merg cu el un timp, apoi ma opresc, si daca stau 10-15 min apoi vreau sa plec, porneste merge perfect, dar nu se mai aprinde faza mica, si nici lumina din bord cea albastra, in rest merge tot bordul arata km, toatel ledurile merg, doar lumina nu merge si faza mica.. Iar daca dau pe faza mare nu merge nici aia, in schimb daca fac flash din butonul de flash merge. Si cand incepe sa faca asa, degeaba o opresc pornesc iar ca tot nu-si revine pana a doua zi.. A doua zi apoi merge tot asa un timp.. Poate fi o siguranta/ releu ceva, dati-mi o idee.. Merci
  2. super tare mi-as face un poster cu asta..
  3. se mai poate sa fi fost uns filtrul foarte mult, foarte foarte mult pe ambele parti, si sa se fi scurs apoi in carcasa filtrului.. am mai vazut la cineva care a uns asa "sanatos" si avea ulei in carcasa apoi, dar doar ulei, fara praf.. Am filtru KN uns si intretinut cum trebuie, nu am gasit niciodata nici macar un fir de praf sub el.. Scoate carcasa filtrului, curata, curata si filtrul cu spray de curatat KN, unge-l atat cat trebuie, ai instructiuni pe spray-ul de uns.. Il pui la loc, mergi cateva sute de km apoi verifici si vezi daca mai e ulei..
  4. se scoate foarte usor pompa din rezervor, chestiile alea sunt flexibile putin, chiar daca sunt din plastic... cand ajungi la ele, impingi cu o surubelnita intr-una din parti stanga sau dreapta si iesa foarte usor din rezervor, ca sunt foarte putin mai mari... 2 mm-3..
  5. salut.. cand pui contactul, daca se aude inca cateva secunde dupa ce termina pompa si se opreste este absolut normal, este hexapul care asa trebuie sa faca. Pune contactul si daca face asa mai mult de 5-6 secunde, probabil este blocat hexapul si motorasul tot incearca sa-l invarta, verifica sufele de la hexap. Apoi porneste-o si vezi daca se tureaza peste 7000 ture cand ar trebui sa intre hexapul, vezi daca atunci cand o turezi peste 7 000 se misca sufele de la hexap jos acolo. Daca face in continuare, fa-i o diagnoza si vezi ca la un numar acolo trebuie sa te uiti in manualul service, verifica hexapul, si trebuie sa fie intre niste valori.. incearca toate astea. "Greierele" care face asa este hexapul in general.
  6. pai da, nu tot geamul, doar in partea dinspre centrul motocicletei, inspre bot. La mine doar cand merg pe frig, cand o spal nu are probl
  7. nu e nici crapat, si sunt inchise bine, verificate de mai multe ori. Mai am un prieten tot cu r1 06 si tot asa i se aburesc, si mie-mi face de noua asa, dar doar cand e rece afara, sub 15-17 grade, vara la 30 grade nu se abureste deloc..
  8. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ? Mesaj completat scuze ca am scris de atatea ori mergea prost netul si nu incarca, se bloca, si i-am dat de mai multe ori..
  9. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  10. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  11. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  12. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  13. am o intrebare, la R1 2004-2006, si voua vi se aburesc farurile inspre botul motocicletei cand este mai rece afara ? stiti vreo solutie de rezolvare ?
  14. aha thx, si ce densitate? sau in functie de ce, este densitatea ?
  15. ce parere aveti despre uleiul Motul factory line pt furci? si ce densitate trebuie sa aiba uleiul ?Light 2.5W-5W / Medium 10W-15W / Heavy 20W-30.
  16. deci ar trebui sa schimb si supapele are 15 000 km, si nu am schimbat uleiul la furca. Ideea este ca in manualul ei, nu scrie nimic de furca de ulei de..
  17. ce ulei folositi pentru telescoape, si la cat timp il schimbati ?
  18. ok, am sa incerc sa ventilez initial sa vad daca mai face, daca nu, ori cu silicon ori.. ori o las asa, ca se abureste f putin cand este rece in timpul mersului, si inca cateva ore dupa ce opresc, dupa un timp in care farurile sunt stinse nu se mai abureste.. multumesc de sfaturi
  19. a venit toamna, si cand este mai rece afara gen 13-18 grade, inainte sa pornesc motocicleta sa plec cu ea, farurile sunt ok ca noi, dupa ce pornesc si aprind farurile, si merg asa o perioada, se aburesc pana se fac puncte de apa in interiorul farului. daca o las asa dispare in 2 zile. Daca afara e cald 25+ grade nu se abureste. de la ce poate fi ?
  20. exista sper sa am timp sa ma duc saptamana asta la service si vad..
  21. nu vibreaza decat intre 5-7 000 ture, si daca o turez in gol si in orice treapta de viteza, deci cand ajunge in intervalul 5-7000 ture vibreaza in rest nu.. Poate asa vibreaza ea intre turele alea nush ce sa zic.. ca nu vibreaza f tare, dar daca merg mult asa, imi amortesc mainile..
  22. da, de aia am si fost la mecanic la suzuki sa-l stranga, altfel puteam sa-l strang si eu acasa, dar nu aveam cheie.. avea o cheie facuta de el care intra exact acolo apoi cu cheia dinamometrica Mesaj completat suzuki Galati ca alt service moto nu exista in judet.. Mesaj completat hmm.. motorul este prins de cadru prin suruburi, care le-am dat jos si am pus buloane si alte suruburi (ale buloanelor) mai lungi in care sa intre si crash-padul.. poate sa fie de la asta? .. dar totusi daca ar fi rulmentii de la jug stricati, ar putea reactiona in felul asta? prin vibratii in jug ? adica din jocul ala ? Mesaj completat si capetele de ghidon sunt cele originale
  23. nu este strans ca la menghina, a fost strans cu cheie dinamometrica si de un mecanic de la suzuki, care a strans cat sa nu afecteze miscarea ghidonului sau.. deci nu se misca greu.. Si da, daca o misc pe loc fata spate cu frana fata pusa se simte si se si aude pac in fata, pac in spate.. Bine ca sa se intample asta ma cam las cu toata forta in fata, in spate pacane f repede inapoi.
  24. nu sunt rulmentii de la roata, jocul si pacaneala se simte sus in jug daca o imping si pun frana brusca se simte pac-pac.. se duce si revine.. iar cu vibratiile se poate sa fie tot de aici.. cand sunt stricati rulmentii de la jug, asa se intampla ?pacane?
  25. Motorul se aude sau nu intr-un fel mai special.. se aud niste ciocaneli metalice in el la anumite turatii 2-3000 dar asa se aud la yamaha, am avut si R6 si la fel se auzea, si motorul asa "ciocanea metalic" de nou. Altceva, am avut joc putin in jug, in sensul ca daca franam tare la o trecere de pietoni de la 10-15 km/h simteam un pac-pac in jug.. Am strans jugul si nu a mai facut o perioada, dar tot mergand si pe o roata si... iar si-a dat drumul, si in momentul asta face si jugul pac-pac cand franez.. Se poate sa fie de la rulmentii de la jug, si de la jocul jugului sa se transmita vibratii in coarne ?
×
×
  • Creează nouă...