Nicole Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 V-twin, ala nu era KTM! Bob, KTM Duke e super, dar tot imi place mai mult 640. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 10, 2003 Autor Share Postat Septembrie 10, 2003 hehe...hai ca imi iau ce zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 sa ne zici si noua cand iti iei ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 mah deci stiu sa fac diferenta dintre un snowmobil si ce am vazut... snowhawk-ul e pt mofturi, curse si smen-uri.... ala era intr-un articol micut, scris pe benzile alea verticale de la "stiri" sau cum ii zice si avea poza(un fel de moto cu senila in spate si schiu in fata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Marian Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 Brothers...v-twin stie ce spune....DA,KTM a facut o moto cu senila p spate s i cu un fel de ski p fata...si o rugaminte.........nu mai spuneti ca motolife e de cacao...macar din respect pt ceea ce se straduiesc sa faca........PACE ! Si totusi.....parerea mea de incepator e ca tot KTM-ul ramane tatic..."u can fix it anywere in the world"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate