CERVE Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 Dar ce parere ai de asta:DUCATI MULTISTRADA???????????? SUNA BINE ,NU?????????????????? CERVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 sa fim seriosi, multistrada nu are nici o treaba cu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 enduro is za best.... ktm rulez la domeniul asta... de la bmw imi place foarte mult r1150-ul(avatar),insa e cam scump nu? ultima oara era cam 13000 de dolari canadieni. in orice caz, enduro sa fie si bafta cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 ar fi o idee. numai ca eu planuiesc pentru mai la iarna. atunci cad mai mult preturile la nemtzi. oricum tinem legatura. am o curiozitate...cu enduro se poate merge pe zapada? in principiu da... si daca vrei sa fii sigur, ktm a scos o mica jucarioara cu senila in spate si un fel de schiu in fata... am vazut-o intr-un motolife. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 10, 2003 Autor Share Postat Septembrie 10, 2003 apoi o sa-mi doresc sa fie mereu iarna...eventual ma si mut prin alaska pe undeva... ma gandeam asa ca idee...daca nu aluneca mai rau decat un speed... adica daca ai nevoie sa tragi o fuga pana la facultate cu el si inapoi pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 10, 2003 Autor Share Postat Septembrie 10, 2003 KTM Duke e misto? E super moto. are slick-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 in principiu da... si daca vrei sa fii sigur, ktm a scos o mica jucarioara cu senila in spate si un fel de schiu in fata... am vazut-o intr-un motolife. serios??ai vazut tu pe respectivul utilaj scris ktm pe undeva?nu te lasa furat de eventuala asemanare de culori.respectiva caselnita se cheama snowhawk si e facut de o firma....canadiana!!!motolife sucks as usual.dracia e destul de misto, dar consuma ca porcu(motor 2t facut de rotax de 750cmc), si am inteles ca merge misto doar pe zapada neatinsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 V-twin, ala nu era KTM! Bob, KTM Duke e super, dar tot imi place mai mult 640. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 10, 2003 Autor Share Postat Septembrie 10, 2003 hehe...hai ca imi iau ce zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 18, 2003 Share Postat Septembrie 18, 2003 sa ne zici si noua cand iti iei ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 mah deci stiu sa fac diferenta dintre un snowmobil si ce am vazut... snowhawk-ul e pt mofturi, curse si smen-uri.... ala era intr-un articol micut, scris pe benzile alea verticale de la "stiri" sau cum ii zice si avea poza(un fel de moto cu senila in spate si schiu in fata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Marian Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 Brothers...v-twin stie ce spune....DA,KTM a facut o moto cu senila p spate s i cu un fel de ski p fata...si o rugaminte.........nu mai spuneti ca motolife e de cacao...macar din respect pt ceea ce se straduiesc sa faca........PACE ! Si totusi.....parerea mea de incepator e ca tot KTM-ul ramane tatic..."u can fix it anywere in the world"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate