12adu Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Sal. Cum asamblez cel mai bine motorul de ij jupiter 5? Respectiv cutia de viteze, tre' sa stea la capat (vit. 1 sau4)? Ce ma chinui cu cama aia care schimba vitezele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Cred ca nu are importanta. Cind am montat cutia nu mi-am pus problema asta. Dar sa ai grija sa pui suruburile alea mari care tin motorul pe cadru inainte sa-i pui capacul de la cutia de viteze !!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 jupiter n-are capac la cutia de viteze... in alta ordine de idei, vezi ca are un punct pe melcul pe care vin furcile si unul pe semiluna aia care vine pe axul schimbatorului. trebuie sa se suprapuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate