costingr Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 (editat) Am avut placerea sa intru in posesia unei carti de vizita a celor de la pneurom la SMAEB.Am incercat si am rezolvat-o cu succes,cu multa amabilitate si deschidere din partea lor,montaj si echilibrare moca.Baietzii,jos palaria!Undeva pe centura Buc.pe langa bariera Domnesti.Daca nu au pe stoc aduc in 7-14 zile.Lucreaza curat si cu multa grija! www.pneurom.ro Editat Iunie 18, 2007 de costingr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Ce pneuri ti-ai luat de la ei si la ce pret? Uite aici un topic despre echilibrari: /index.php?...mp;#entry772351 Un numar de telefon de la aia ai? ca la cel de pe site intra doar fax-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Ce pneuri ti-ai luat de la ei si la ce pret? Uite aici un topic despre echilibrari: /index.php?...mp;#entry772351 Un numar de telefon de la aia ai? ca la cel de pe site intra doar fax-ul. Am luat un GTS Pirelli,pe 12,la 140 ron.Poti da si mail si ti se va raspunde aidoma sau te vor suna.Sau un telefon 0740111778,Ionut Popovici,reprezentant comercial. Montaj mocca si la echilibrat nu am platit nimic(nu stiu din ce motiv!!!----eu sunt mai mucalit si le-am zis vreo 5 bancuri si am scapat).Oricum au un dispozitiv special pentru rotile de moto,plumb cu adeziv etc. Sunt sigur ca stii ,dar da-mi voie sa-ti reamintesc sa "amorsezi" franele inainte sa pleci de pe loc.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Merci. Probabil ca echilibratul e bonus daca iei tot de acolo gume. Sau erau noi bancurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate