Sari la conținut

costingr

Membru
  • Număr conținut

    398
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de costingr

  1. Bagati un ochi aici: http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/atentionare-de-calatorie-in-bulgaria/#more-41315 Sper sa va fie de folos!
  2. E motor pentru baietei intre 18 si 80 ani. S-o plimbi cu placere,e pur sange,japonez!!
  3. Am un Avon,luat in toamna,cu toate specificatiile cerute de producator,pe fata am metzler-ul obisnuit. Am simtit ca e mai bun pe viraje,cert.La viteza,asa cum spuneam,ma inoportuneaza.O fi vina lui,o fi vina jentii....naiba stie!
  4. Am notat. Merci! Cu siguranta va fi nevoie sa-i roluiesc jantele si atunci o voi incalta si cu Metzeler-ul recomandat de neamt.Avon-ul de-l am acum e mai stabil pe viraje,chiar si rece.Am mers si fara maini,la viteze diferite(50-110) si nu s-a intamplat nimic,o dirijez bine din buric(ca fetele).
  5. Merci,Luigi! Asta sa fie bagabontul care-mi produce voblajul intregii motociclete? E pe toane,zilele trecute nu mi-a mai facut,decat dupa 180. P.S. - n-am reusit inca sa-i schimb roata din spate.
  6. Am rugamintea sa-mi zica un cunoscator ce-i cu minunea asta de amortizor ori cum s-o numi,daca se repara ori trebuie unul nou.L-am manuit putin si are momente cand opune rezistenta si momente "libere".Avea ceva ulei pe corpul exterior. Multumesc!
  7. Merge perfect pana la 120-130,pana dau de un front de aer puternic.La drum linistit si drept,fara schimbari de nicio natura,cand accelerez spre 150-160 are o unduire in ghidonul fata.Un cunoscut din oras,venind in urma mea,zicea ca se vede unduind toata motocicleta.Am un cauciuc nou,Avon,echilibrat.Una peste alta am fost la tipul ce mi l-a vandut,suspectand ca ar fi vreo eroare de fabricatie,acolo vazand ca janta ar trebui roluita,avand ceva "bataie" stanga-dreapta.Cativa amici mi-au zis ca ar fi trebuit sa simt si la viteze mici daca janta ar fi vinovata de acest fenomen.De aceea sunt in dubiu...pivotul furcii fata o avea vreun rol in mentinerea mersului lin? Merci!
  8. Domnilor,motoreta mea la 150-160 are un soi de voblaj,e ca o senzatie de vertij. La viteze mai mici,120-130,cand trec pe langa camioane...De unde o fi venind fenomenul?! Astept o solutie de la voi,poate vi s-a intamplat fenomenul.Merci!
  9. Metzeler Marathon,Dot 4111,puse in august 2012,16.000 km si probabil ar mai fi mers vreo cateva mii,dar... Cei ce aveti un Dot apropiat,aruncati un ochi pe guma,din cand in cand.
  10. Drum bun,Mosule! Printre 74 de :rose: ...
  11. Ai reactionat ca un adevarat motociclist,bravos!Multe reflexe bune iti doresc! Toti trecem prin situatii de gen,adrenalina in varf de degete,picioare inmuiate din tendoane,un portal intredeschis spre alte lumi... Si caii se impusca,nu-i asa?!
  12. costingr

    accident Bistrita

    E de Benny Hill.La volan era ala mic,chelios,de-l batea cu palma-n cap saltimbancu'
  13. Americanii-s suparati tare pe tema "FD-failure" http://www.bmwlt.com/ubbthreads/showthreaded.php?Board=surveys&Number=17109 Eu mi-am luat un FD de la o moto tavilita de un vecin bulgar prin Asia,la vreo suta de km de locul unde a facut reparatia final drive-ului,prin Turcia se pare,la reprezentanta BMW,la 39.500 km rulati.
  14. Eu mi-am luat baterie de aici: http://www.clubafaceri.ro/34540/baterie-acumulator-moto-12v-19ah-caranda-by-fiamm-din-gama-vrla%2c-ft19-12b-846336.html
  15. Nu patineaza.Am facut doar vreo 200 km cu ea de cand am vazut ca pica si nu mai intentionez s-o mai scot la aer.E ulei de motor.La cutie am scos busonul de umplere,e la nivel si uleiul e galben pai si miroase specific.Am sa-i contactez pe baietii de mai sus. Merci,Luigi!
  16. Cum Clujul e departe,dati-mi o idee,un mecanic cu capul pe umeri,cu scule si talent,sa scap si eu de scurgerea de ulei dintre motor si cutie,va rog! Multumesc!
  17. Draga l.u.v.-ule,interpreteaz-o la modul dulce,multicolor.Geometria ciubucului e pur intamplatoare.Mesajul nu sta in forma,ci in continut. P.S. - Despre vin...n-am detalii importante,eu ciugulesc de pe unde pot cate o sticla.Via mea n-a fost viabila anul asta(am gasit-o arsa,de Nero,cred).Stiu o sursa prin zona Greaca-Prundu,cu vin bun,roze,d-ala de neam.Daca doreste caprioara,da-mi un semn!
  18. La mai MARE! Cine trece de suta de mii toamna,primeste un :
  19. Vik,nu te agita,nimeni nu e perfect! Asta nu-i motiv de suparare,sunt fel de fel de oameni,mai buni,mai rai,cu oo,fara oo ori doar cu unu'. Baga plimbarea maine,va fi o zi asa de frumoasa de toamna,ca chiar nu conteaza ca-i cu "n" ori cu "m"...Fandoseli de 2 bani. Have a nice trip!
×
×
  • Creează nouă...