Andrei_r5 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Weekend-ul acesta (22-24 iunie) e intrunire moto la Ruse in Bulgaria Sunt doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 eu merg saptamana viitoare la Varna (25 iunie -1 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 Vin si la Varna dar de pe 27 sau 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 si el merge tot in perioada aia la varna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 si el merge tot in perioada aia la varna ma abonez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 un link ceva pt cele 2 intalniri pt mai multe detalii ? harta , cazare , preturi etc care mergeti , cand plecati si de unde plecati? eu as veni dar nu pot pleca decat vineri pe la 12 din petrosani iar duminica seara intoarcerea ca luni am examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate