Sari la conținut

lorddanu

Membru
  • Număr conținut

    192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lorddanu

  1. Bună tuturor. Caut și eu o janta față pentru busa generația 1. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc mult.
  2. BUna tuturor. Am si eu o mica problema, mi s-a strambat (ovalit) janta fata dupa un soc destul de puternic. Stie cineva unde as putea sa o indrept?
  3. 2.9 fata si 2.9 spate incaltata cu pirelli angel st cum scade un pic presiunea in roti nu se mai apleaca usor pe curbe
  4. https://www.youtube.com/watch?v=GSyM2qjOVAU Nu-i atat de amuzant, dar macar stiu ca in sectiunea asta o sa-l vada multa lume.
  5. Mie mi-a zis-o un prieten. Si nu stiu asa de bine engleza incat sa fac traduceri. Dar poti s-o traduci tu ca sa ne arati cat de inteligent esti.
  6. Doi extraterestri zburau prin spatiu intr-o farfurie zburatoare, Unul din ei se uita pe hublou si ii zice celuilalt: Ba, ai vazut o Tesla aia rosie decapotabila ce-o trecut pe langa noi? Da bai, am vazut-o, dar sa nu zici la nimeni c-o sa ne creada astia nebuni.
  7. Cum scapi cel mai usor de un cadavru? Il pui pe locul soferului intr-o Teasla roadster rosie.
  8. Cand imi spui numele nu mai exist. Cine sunt eu?
  9. Omul minte de-ngheata apele, limba romana ii este straina (asta-i de-nteles ca doar sta la jermania, s-o fi apucat de-nvatat limba localnicilor si se sterge usor, usor limba natala, ca doar nu-i loc pentru amandoua), motorul e posibil sa fi fost furat, iar asta cu schimbatul cadrului in garaj i-o gogorita atat de amuzanta incat nu stiu de cine sa rad mai intai; de el, sau de cei care-l cred.
  10. La cum scrie colegul de mai sus nu cred ca stie cum se citeste semnul "STOP", iar el conduce pe aceleasi strazi cu noi. Mai poate fi o explicatie a primului post, a scris in graba ca-i fugea fundul, asa ca-i de-nteles. ps: Oare o fi de la zapada fugitul asta de fund, ca a cam nins?; ma mai gandesc si daca imi mai vin idei o sa le zic aici. Pana la urma rezolvam noi problema, nu dispera colegu.
  11. "fugitul repede de fund" mai poate fi leagat de: minima cunoastere a limbii romane, iar motocicleta incearca sa scape de tine; poate fostul proprietar o fi fost un student la litere, cine stie ?????
  12. La 2 benzi in afara localitatii 120-150 peste 2 benzi in afara localitatii 140- 180 In localitati 70-90 Moto: GSX1300R
  13. Nu stiu de ce mai intrebati cati km are un motor in bord. Nu stiti ca toate motocicletele au maxim 30000.
  14. Astazi am scimbat filtrul de aer cu un K&N. Trebuie sa fac remaparea hartii motocicletei?
  15. 1. Am pus la busa mea bujii cu iridium la 14K, acum am 43K. Trebuiesc schimbate? 2. O mica problema - nu mai porneste la sfert de cheie asa cum pornea inainte. De cateva ori in ultimii 2-3k a pornit la a doua cheie si de vreo doua ori mi-a dat la ponire un fel de rateu pe evacuari (a pufait).
  16. multumesc,o sa incerc si o sa va spun ce se intampla (apropo - geamul nu e cel original, e un aftermarket cu deflector).
  17. Posibila problema? De la 3000 pana la 3500 de turatii aud un zumzait (este cel mai apropiat cuvant ce l-am gasit pentru sunetul ce se aude) indiferent de viteza pe cate o am, indiferent daca e pe accelerare sau pe decelarare, indiferent daca e in sarcina sau nu,indiferent daca e pe liber sau in orisice viteza.In compartamentul motorului nu se observa nici o schimbare de putere sau orisice altceva. Suna ca si cum in acea plaja de turatii ar intra in rezonanta cu "ceva".\ Ce poate fi?
  18. o problema cu limba romana?!? (cred) am citit de doua ori postul tau si inca nu am reusit sa inteleg ceva, Mai fac o pauza si o sa-l mai citesc odata.
  19. lorddanu

    Kawasaki Vulcan

    DID - kit lant VN800 97- 131.01 EUR 583.97 RON Furnizor eu - sunt distribuitor de piese si consumabile - factura si chitanta
  20. De auzit se aud intr-un mare fel - pe mine ma ingrijoreaza mai mult senzorul pe care l-am scos din tobe - acum am o dilema si vad ca nimeni nu-mi raspunde - trebuie sa dau gaura in noile tobe si sa pun senzorul unde era?
  21. si acum ce ar trebui sa fac, sa dau o gaura in noile tobe si sa pun din nou sonda acolo; daca nu o fac ce se va intampla cu buna functionare a motorului?
  22. Mi-am inlocuit tobele originale cu urmatoarele: http://www.ebay.com/itm/180576586276?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 Pentru asta a trebuit sa scot senzorul din galeria de evacuare a tobei din dreapta. Intrebare: ce rol are acel senzor?
  23. Am busa si xx, facut multi km cu amandoua. Pentru sport touring XX-ul e rege. Si pozitia pentru pasagera e una din cele mai bune - dupa turede 500-600 km sotia se da jos la fel de obosita ca dupa un drum de 100 km.
×
×
  • Creează nouă...