peu Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Salutare am cumparat un gsxr 750 din 98 si am o prblema cu ambreiajul cand stau cu maneta trasa si e in viteza pleca singura de pe loc nu debraiaja am incercat toate reglajele din cablu si degeaba fostul proprietar spune ca el asa l-a luat si e posibil sa aiba un ambreiaj cu arcuri racing mai tari care nu permit sa debraize pana la capat (mie imi suna aiurea) daca stie cineva care poate fii problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Ar fi o lista...dar cele mai frecvente motive ar fi Discuri deformate (nu sunt plane) cos uzat (discurile nu se pot deplasa axial pe caneluri) daca e modelul cu arcuri (nu diafragma) au fost puse saibe sub arcurile slabite pt un plus de tensiune iar aceasta modificare nu mai permite o deschidere suficienta . surub lipsa la capacul de actioneaza tija (pe partea stanga)sau suruburi slabite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 am desfacut capacul de la ambreaj, am rupt garnitura apoi am scos o siguranta care tinea o flasa cu 4 gauri dupa care am scos un rulment prin interiorul caruia era un ax actionat in interior de o bila dupa rurment era o piulita care strangea discurile pe care nu am mai desfacut-o pt ca nu stiam cat de puternic e stransa si nici cheie dinamaometrica si manual nu aveam asa ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate