asan_radu Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Am de gand sa imi cumpar un gs500 mai vechi si vreau sa stiu cam ce bube poate sa aiba! pareri pro/contra.....e bun pt incepatori....e fiabil...bla bla chestii dastea. Multumesc anticipat! Si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Am de gand sa imi cumpar un gs500 mai vechi si vreau sa stiu cam ce bube poate sa aiba! pareri pro/contra.....e bun pt incepatori....e fiabil...bla bla chestii dastea. Multumesc anticipat! Si asfalt uscat! Da un search pe forum si ai sa gasesti cu usurinta topicuri dedicate fanilor si posesorilor de GS500. Citind acolo vei afla tot ce trebuie sa stii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 (editat) sincer eu cred ca ai deschis topicul numai in ideea de a avea si tu un topic aici nu cred ca nu ai vazut topicul initial, dedicat GS 500, care este si destul de circulat (in concluzie locului este aici pe prima pagina) nu imi amintesc sa fi deschis eu vreun topic in momentul in care mi-am luat GS 500. Am luat topicul din scoarta in scoarta sa vad ce zic cei acre au avut sau care au ! + ca daca esti atat de interesat, nu mai astepti tu sa iti scrie ceilalti utilizatori, in loc sa iei ceva care e la botu` calului bafta OFF TOPIC : am eu un GS de vanzare, daca bagi ochiu in semnatura (unde scrie mare ca VAND GS 500 FACUT FRUMOS) si daca nu esti suparat pe mine pentru raspunsul pe care ti l-am dat Editat Iunie 22, 2007 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate