uncle Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 tocmai ce am cumparat o Yamaha SZR 660 si vroiam sa stiu cati sau daca mai sunt si alti posesori (inregistrati pe forum, in afara de fratele lui Alex D ) incerc sa dau de alti posesori pentru a ma lamuri si pe mine in timp vis-a-vis de intretinere, mecanic & stuff va astept "pe interval" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 poze ai?pune si niste poze sa ne scaldam ochii in ceea ce ti-ai cumparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 uncle sa nu uiti de echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 aici gasiti pozele: /index.php?showtopic=108972 @tuningboy - nu am uitat de echipament, pe langa casca Caberg pe care o gasesti in linkul de mai sus mi-am luat armura Fox, geaca textila Ufo si in cateva zile imi iau si manusi (Probiker, probabil) si protectii de genunchi/ tibie) pantaloni si incaltari dupa ce fac scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Bravo ma, ti-ai facut topic, ai motor dar poze lulu Hai ca sunt eu milos si te ajut! Motorul lui Uncle si Uncle pe motor: Asfalt uscat amigo, asta pana dam de iarba , noaptea pe camp , peste aia de se ard . Stii tu ce zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.aldea Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Salut, @Uncle, din cate am vazut, probabil ai vandut-o deja, dar sper ca poti sa ma ajuti cu o curiozitate. Ca viitor incepator (imi mai trebe doar carnet, echipament si motor ) ma tot uit pe net la si m-ar tenta un szr...acuma intrebarea e urmatoarea (daca nu sunt prea indiscret ) - tu ce inaltime ai? Eu nu ma laud decat cu 170 cm si vroiam sa fac o mica comparatie cu pozele cu tine sa incerc sa imi dau seama daca pot sta OK pe ea... Mersi anticipat! Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unoarecaremuritor Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Salut. Eu am in jur de 1.80 si pot spune ca stau perfect pe ea. E chiar ok daca stai sa te gandesti ca te sprijini cu genunchii in rezerov, nu in maini ... ca .. pozitia e cam de supersport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate