ionut73 Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Salutare, Vreau sa ies la o tura combinata sosea + off road. Eu merg cu Aprilia Pegaso cu cauciucuri Mitas E07. As vrea sa merg pe valea doftanei - pasul predelus - sacele - cheia si retur. E o portiune de off care n-ar trebui sa ne faca probleme ... insa nu se stie cum e drumul dupa ultimele ploi. Dar ne descurcam noi. Se baga cineva? Orice alte idei de traseu sunt binevenite. Dar sa nu mergem numai pe sosea. Ionut - 0722 666 802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 1, 2004 Autor Share Postat Octombrie 1, 2004 Deocamdata suntem 3. Se mai alartura Tibi cu Cagiva W12 (sau 16) si Cristi Roman XT600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Pai pe mine nu m-ai pus? Shi Dan Popescu cu ATV-u? Nu vii la Etrusco? Acolo vom discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 1, 2004 Autor Share Postat Octombrie 1, 2004 suna-ma. nu am numarul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Incerc sa vin si eu!!! Vorbim la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 4, 2004 Autor Share Postat Octombrie 4, 2004 sambata eram 5. Pana la urma am plecat duminica simineata doar 2. A fost foarte frumos. O sa pun maine si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 ionut, mai bine faceai cum ti-am zis eu, si veneam si cu forbicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Hai domnu' Ionut, cand pui pozele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate