MOTOBRAND Postat Octombrie 3, 2004 Share Postat Octombrie 3, 2004 Niste prieteni motociclisdsti au probleme in Ploiesti!!! Cine poate ajuta sa anunte!!! Repede, fratilor ca e groasa treaba cu vremea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 3, 2004 Share Postat Octombrie 3, 2004 Daca e vorba de Nucu & Placebo, le-am transmis numarul de tel de la Dan Chelsoi - Silver Pistons prin Marcela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 3, 2004 Autor Share Postat Octombrie 3, 2004 Daca e vorba de Nucu & Placebo, le-am transmis numarul de tel de la Dan Chelsoi - Silver Pistons prin Marcela. Da, man !!! Despre asta era vorba!!! Asta da treaba!!! Acum simt, intradevar, placerea, unitatea si solidaritatea motociclistilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Acum simt, intradevar, placerea, unitatea si solidaritatea motociclistilor!!! Da' poate ne spuneti si noua ce s-a intamplat.... In ce consta solidaritatea motociclistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 salut, acum am vazut acest topic fratilor, multumesc mult pentru intentiile voastre am primit de la dobrescu prin marcela nr de mobil al lui dan chelsoi pe care nu l-am mai sunat pentru ca am reusit sa desfacem un surub de la carburatorul care se infundase si am rezolvat-o. inca odata multumesc asta e un alt motiv pentru care m-am inscris pe acest forum si pentru care imi place sa ma mandresc ca fac parte din comunitatea moto Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Multzumim mult tuturor. Sunt cu adevarat impresionat de promptitudinea cu care am fost ajutatzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Da' poate ne spuneti si noua ce s-a intamplat.... In ce consta solidaritatea motociclistilor? Eram trei pe motoare. Aproape de Ploiesti unu' din motoare (kawa enduro) se oprea in drum si nu tzinea la relanti. Am mers asha pana-n Ploiesti unde a murit de tot. Atunci am da SOS-ul pentru a afla un service. Raspunsurile au fost prompte shi multzumesc inca o data pentru ajutor. Pentru ca era prea dificil sa-l impingem pana la service am incercat sa-l lucram singuri suspectand din start gunoaie in carburator intrucat facuse plinul din Bucuresti (fiind pe zero). Asha ca am cumparat un set de "imbusuri" shi am bajbait la shuruburile carburatorului. Am desfacut unul din shuruburi de sub rezervorul plutitorului din carburator shi a curs benzina din carburator cu tot cu gunoaie. Shi am rezolvat problema. Am fost la Cheia shi exceptand faptul ca am inghetzat ca un carnat a fost super OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 10, 2004 Autor Share Postat Octombrie 10, 2004 Ma bucur ca ati reusit sa treceti de HOP! Eu atata lucru am putut sa fac pentru voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate