Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 Am shi eu o intrebare!!! la cat merge alternatorul de minsk?!? 6 sau 12v? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 minsku' n'are alternator... are magnetou ce are rol si de producator de curent pentru alti consumatori decat aprinderea. scoate 12 V si 65 W. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 Scuze! ma gandeam la alternator shi asa a iesit! stiam ca are magnetou dar...neah, ca daca incerc sa explic ce e in capu' meu va bag mai tare inceatza! oricum, merci mult! ma gandesc la o magarie cu magnetoul de minsk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 pentru ce motor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 simson! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 gasesti date mai multe si metoda de adaptare a magnetuoului de voshod sau de minsk pe simson la click!!! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate