cosminake Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Ieri mi-am legat scooteru de un gard ca de obicei... Cand am vrut sa plec n-am mai reusit sa desfac antifurtul care se stricase , mentionez ca am dat 60 ron pe el, modelul era cu segmenti de aluminiu si un cablu pe interior mi-a luat 5 min sa-l tai cu bonfaieru de bun ce era... De unde cumpar si eu un antifur de calitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 FB Nu exista antifurt bun, poate din titan sau cine stie dar toate se taie cu bomfaieru. Antifurtul e folosit sa mai sperie hotul si sa-l intarzie putin, nu sa-l tina sa nu fure Eu am 2X antifurt 7 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 hai mah nu e posibil sa nu fie o firma buna la asa ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 eu am asa ceva http://www.paulas-bikershop.com/catalog/pr...roducts_id=9060 ideea e ca e din granit adik nu poate fi taiat si incuietoarea e antidrill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 eu am asa ceva http://www.paulas-bikershop.com/catalog/pr...roducts_id=9060 ideea e ca e din granit adik nu poate fi taiat si incuietoarea e antidrill orice lant/antifurt se taie,orice lacat se desface ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 orice lant/antifurt se taie,orice lacat se desface ... Pai daca o luam asa , ar insemna sa nu isi mai ia nimeni lant/antifurt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Pai daca o luam asa , ar insemna sa nu isi mai ia nimeni lant/antifurt . daca atat ai inteles tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 (editat) daca atat ai inteles tu ... Si antifurt care sa baga la frana ? Tot nu e bun ? http://www.streetlights.de/48650_Scheibenbremsenschloss.html Editat Iunie 23, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Pai antifurtul care "sa" baga la frana e bun sa-ti strice janta Reverse a avut dreptate cu ce a zis, si eu am avut dreptate cu ce am zis: e bun doar ca sa intarzie hotul sa-ti fure bijuteria, de furat tot ti-o fura (1-2-10 ore daca nu e nimeni prin preajma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Pai antifurtul care "sa" baga la frana e bun sa-ti strice janta Reverse a avut dreptate cu ce a zis, si eu am avut dreptate cu ce am zis: e bun doar ca sa intarzie hotul sa-ti fure bijuteria, de furat tot ti-o fura (1-2-10 ore daca nu e nimeni prin preajma) Asta e trist. Atunci ramane sistem de alarma cu pager. Asta am pus eu. Si mereu fug din magazine din cauza niste tiganusi a pus mana pe scuterul meu. Dar alarma tipa imediat. Pana acuma sunt foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 eu am asa ceva http://www.paulas-bikershop.com/catalog/pr...roducts_id=9060 ideea e ca e din granit adik nu poate fi taiat si incuietoarea e antidrill da' frate dar ce faci dai 4 milioane pe un antifurt? asa mai bine iti pui alarma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 aoleu scuze rombaer ca am fost ironic la adresa ta, abia acum am citit semnatura ta Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate