tilla Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 buna, daca mai stie cineva casti cross pana la 100$, rog sa scrie multam fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 mergi la magazin la romana.acolo stiu ca aveau niste grex uri pe la 80 para.dar daca ai capu mare cauta in alta parte(eu am stat 2 luni dupa ei si tot nu m au rezolvat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 KTM la vatra luminoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla Postat Septembrie 4, 2003 Autor Share Postat Septembrie 4, 2003 mergi la magazin la romana.acolo stiu ca aveau niste grex uri pe la 80 para.dar daca ai capu mare cauta in alta parte(eu am stat 2 luni dupa ei si tot nu m au rezolvat) Buna daca stii cumva nr. de telefon de la "la romana," fiindca eu sunt din Tg.Mures, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla Postat Septembrie 4, 2003 Autor Share Postat Septembrie 4, 2003 KTM la vatra luminoasa nu sti c-am la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 nicole, cand baga la too fast casti de cross la 100¤ sa mi spui si mie te rog. tilla, n am vazut ca esti din mureş.pe la voi sunt multi cross isti, vezi poate te descurci local de o casca mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CERVE Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 De ce nu incerci IXS ,le gasesti la magazinul YAMAHA din b-dul Nicolae Titulescu,langa SUZUKI. Au preturi relativ mici,comparativ ku TOO FAST sau PANEURO si sunt f bune calitativ. CERVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 draga tila, din proprie experienta iti spun: NU te calici la casca! dai 50, 80 ai de banii astia, in aproape toate cazurile o porcarie! mai bine mai strange niste bani si cumpara o casca adevarata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Nu stiu numarul de la "la romana", dar era sigur ieri o casca de 3.700.000. Soso, la KTM (too fast) am vazut in primavara o casca de cross de 97 euro, neagra, cu abtibild gri pe lateral. Chiar imi placea. Marimea cred ca era S. Tzin bine minte casca aia, pt ca mi-a placut mult de tot. Dar o sa ma mai duc, si daca o sa mai aiba, iti zic. Am uitat sa mai verific si ce s-a mai zis aici. Sper ca ti-ai luat totusi casca pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Incearca totusi la paneuro...un nolan nu ar strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 si io am fost la paneuro dar ce casti de cross aveau ei am decis sa raman cu axo-ul meu de 6 ani mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 si io am fost la paneuro dar ce casti de cross aveau ei am decis sa raman cu axo-ul meu de 6 ani mai bine Un prieten a dat vreo 300 de dolari pe un nolan shi nu s-a plans pana acum...Fiecare are dreptul la o parere...aaa...si gusturile nu se discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 omul nu vrea sa dea 300 $ pe o casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 un nolan N 54....la 3.500.000...nou nu cred ca mai gasiti in alta parte...oricum au intrat castile din colectia 2004, asa ca va asteptam pe la Unirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Eu aduc Buse sunt super si au preturi normale. 0724 220088 www.buse.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate